Verder winkelen
open productfilter
Productfilter

Spierverzorgende gels en crèmes

Welkom op onze categoriepagina gewijd aan de spierverzorgende producten van NAQI, een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie in sportverzorging. Hier vindt u een zorgvuldig geselecteerde collectie van NAQI-producten die elk specifiek ontworpen zijn om uw prestaties te ondersteunen en uw herstel te versnellen.

Ons aanbod

Binnen ons aanbod vind je een speciaal geselecteerd aantal producten die jouw tijdens jouw dagelijkse sportuitdaging helpen.

  • NAQI® Anti Friction Cream: Deze crème is uw betrouwbare partner tegen huidirritatie en wrijving. Ideaal tijdens lange fietstochten of runs, het biedt een beschermende laag die irritatie door wrijving minimaliseert en uw huid comfortabel houdt .
  • NAQI® Warming Up Competition 2: Bereid uw spieren voor op de strijd tegen koude en natte omstandigheden. Deze opwarmgel niet alleen verhoogt de spiertemperatuur veilig, maar zorgt ook voor een beschermende barrière tegen de elementen.
  • NAQI® Cooling Spray: Blijf koel en comfortabel, zelfs onder de meest intense omstandigheden. Deze spray biedt onmiddellijke verlichting en een langdurige koeling, wat essentieel is tijdens warme dagen of zware fysieke activiteiten.
  • NAQI® Recovery Gel: Versnel uw herstel met deze effectieve gel die spiermoeheid en stijfheid na fysieke inspanningen vermindert. Het helpt bij het ontspannen van uw spieren en bereidt ze voor op uw volgende uitdaging.

Elk van deze producten biedt unieke voordelen en samen vormen ze een essentiële toolkit voor iedereen die serieus bezig is met sport. Ontdek hoe de complete NAQI familie kan bijdragen aan een betere sportervaring en een sneller herstel.