Verder winkelen
open productfilter
Productfilter

Fitband

Bij ons vindt je een uitgebreide selectie van fitness elastieken van hoge kwaliteit. Onze elastieken zijn perfect voor thuis- en proffesioneel gebruik. Weerstandsbanden helpen je om verschillende spiergroepen te trainen. Een fitband is bijzonder geschikt om effectief en relatief eenvoudig de spieren en fitheid van je patiënten te trainen. Met een fitband kun je zeer gericht en effectief bepaalde spiergroepen laten trainen. Het is zelfs mogelijk om je patiënten er een complete workout mee te laten doen.

Met een fitband kun je makkelijk de weerstand van oefeningen voor je patiënten verhogen waardoor je ze hun spieren geleidelijk kunt laten trainen. Fitband is zo’n beetje geschikt voor elke sporter en onontbeerlijk als oefenmateriaal in iedere fysiotherapiepraktijk.

Verschillende weerstanden fitband

De fitband is verkrijgbaar in verschillende mate van weerstand. De fitbanden van MoVeS zijn verkrijgbaar in vijf diverse weerstanden. Dit varieert van licht tot extra zwaar. Door de belasting telkens te verhogen neemt spierkracht toe. Op deze manier ben je in staat om samen met de patiënt de weerstand op te voeren en te trainen naar een gewenst resultaat. De fitband is ook een uitkomst voor patiënten die thuis hun oefeningen moeten doen. Zo voorzie je de patiënt van een tool en zorg je ervoor dat het herstel voorspoedig verloopt.  Of je nu een beginner bent of een ervaren fitnessliefhebber, een weerstandsband kan je helpen om je spieren te versterken, je houding te verbeteren, je bewegingsbereik te vergroten en blessures te voorkomen.

fitband2
MoVes fitband

Bij Electro Medico vind je de fitband van het merk MoVeS. Dit merk is gespecialiseerd in de productie van diverse fitbanden. Het materiaal dat wordt gebruikt is latex en de fitband is verkrijgbaar op rol. Hierdoor kies jij zelf de geschikte lengte van de weerstandsband. De MoVeS fitband is uitstekend inzetbaar voor de fysiopraktijk.

Fitband kopen

Houd er bij het kopen van fitband rekening mee dat we dit product in verschillende soorten en met diverse weerstanden leveren. Benieuwd naar welke weerstand geschikt is voor jouw praktijk? Bel of mail ons gerust voor aanvullende adviezen over de fitband.