Verder winkelen

Behandelkamer toebehoren: alles voor uw praktijk

Wanneer u uw behandelkamer inricht of vernieuwt, is het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige en praktische toebehoren te hebben. Hier bij Electro Medico bieden we een breed scala aan producten die uw behandelingen ondersteunen en uw cliënten comfort bieden. Ontdek ons assortiment en vindt precies wat u nodig heeft.

{{ getSubCategoryLabelByIndex(index) }}
 • Fysiotechniek apparaten
  Voor effectieve behandelingen is het essentieel om te beschikken over geavanceerde fysiotechniek apparaten. Onze selectie omvat state-of-the-art apparatuur die betrouwbaar en efficiënt is, zodat u de beste zorg kunt bieden.
 • Taboeretten
  Comfort en mobiliteit zijn cruciaal in elke behandelkamer. Onze taboeretten zijn ergonomisch ontworpen voor maximaal comfort en gemakkelijk verplaatsbaar, zodat u zich eenvoudig door de kamer kunt verplaatsen.
 • Kussens
  Zorg voor optimaal comfort voor uw cliënten met onze selectie van kussens. Of u nu op zoek bent naar hoofdsteunen, positioneringskussens of andere soorten, wij hebben het allemaal.
 • Deep Oscillation
  Deep Oscillation therapie is een innovatieve behandeling die gebruik maakt van elektrostatische impulsen voor pijnverlichting en weefselherstel. Ontdek onze topkwaliteit apparaten en bied uw patiënten deze revolutionaire behandeling.
 • Anatomische Modellen
  Educatie en demonstratie zijn een integraal onderdeel van elke behandeling. Onze anatomische modellen zijn gedetailleerd en nauwkeurig, perfect om uw cliënten te informeren en te onderwijzen.
Waarom kiezen voor Electro Medico voor uw behandelkamer toebehoren?

Met jarenlange ervaring en een toewijding aan kwaliteit, zijn we uw nummer één keuze voor alle behandelkamer benodigdheden. Ons team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte producten voor uw praktijk.

Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment en richt uw behandelkamer in met de beste producten op de markt.