Verder winkelen

NAQI

NAQI is een belgische fabrikant waar de combinatie van wetenschap en cosmetica samen komt in hun producten. NAQI creëert producten die een bijdrage leveren aan de zorg en tevredenheid van de patiënt en consument. Producten van NAQI zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer breed in te zetten. NAQI staat garant voor de veiligheid en kwaliteit van alle producten die geproduceerd en verkocht worden. 

Fysio Webshop
Shop NAQI producten

Item blokken

ultra-blauw
NAQI Massage lotion Ultra
Bekijk hier Massage lotion Ultra
relax-blauw
NAQI Massage lotion Relax
Bekijk hier Massage lotion Relax
plus-blauw
NAQI Massage lotion Plus
Bekijk hier Massage lotion Plus
medium-blauw
NAQI Massage lotion Medium
Bekijk hierI Massage lotion Medium

NAQI Massage lotion Ultra

De massage lotion van Naqi is de massage lotion voor in iedere behandelkamer en is aangewezen voor elke therapeutische massage. De massage lotion heeft een uitstekend glijvermogen waardoor het makkelijk te verdelen is op de huid en het zorgt voor een aangenaam gevoel. De lotion bestaat uit een olie in water emulsie en is dermatologisch getest. De massage lotion bevat een zeer zachte hypoallergene parfum en is te gebruiken voor iedere soort massage.

Massage lotion Ultra
ultra-wit
relax-grijs

NAQI Massage lotion Relax

De massage lotion van Naqi heeft onstapannende en rustgevende eigenschappen. De Naqi massage lotion relax is een liquid crystal emulsie met een uitstekende glijvermogen. De olie bestaat uit therapeutische eigenschappen van essentiële oliën zoals lavendel, bergamot en laurier. Deze oliën hebben een ontspannend effect en stimuleert de bloedcirculatie om spierstijfheid te verlichten. De lotion voelt niet vettig aan en zorgt voor een soepele, zachte gehydrateerde huid.

Massage lotion Relax

NAQI Massage lotion Plus

De massage lotion van Naqi is een opwarmende lotion met een goed glij- en spreidingsvermogen. de lotion geeft een zacht warmtegevoel. De massage lotion is geschikt voor alle type massages en maakt de huid niet vettig. De massage lotion kan roodheid veroorzaken.

Massage lotion plus
plus-wit
medium-grijs

NAQI Massage lotion Medium

De massage lotion van Naqi is een zachte en hydraterende lotion zonder mineralen oliën. Deze massage lotion is uitermate geschikt voor patiënten en therapeuten die gevoelig zijn voor minerale oliën. Daarnaast is deze massage lotion geschikt voor de gevoelige huid.

Massage lotion medium

NAQI Premium Soft tissue Wax

De Naqi soft tissue wax is een een wax geschikt voor therapie met zacht weefsel. De wax bestaat uit een mix van fijne oliën die zorgvuldig zijn geselecteerd om uitstekende controle te garanderen tijdens de behandeling. De samenstelling optimaliseert de natuurlijke huidbarrière en zorgt voor een hydratatie boost. De huid is na gebruik glad en gehydrateerd. De wax is ongeparfumeerd, niet vettig en makkelijk schoon te maken, De wax is geschikt voor alle huidtypes.

Premium soft tissue wax
soft-tissue-wax-web

Vragen of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag passend advies? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je hebt geen naam ingevoerd
Je hebt geen bedrijfsnaam ingevoerd
Je hebt geen (correct) e-mailadres ingevoerd
Je hebt geen (correct) telefoonnummer ingevoerd

1. Stel jouw vraag

Stel jouw vraag via ons formulier. Je hoeft hiervoor nog geen klant te zijn bij Electro Medico.

2. Wij nemen zo snel mogelijk contact op

Wij nemen zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden.

NAQI producten
open productfilter
Productfilter