Verder winkelen
open productfilter
Productfilter

Hygiëne

Naast alle materialen die je gebruikt, is de hygiëne in je praktijk superbelangrijk. Als fysiotherapeut is het van cruciaal belang om jouw patiënten te beschermen tegen infecties en ziekten. Een van de beste manieren om dit te doen is door gebruik te maken van hygiënische producten voor de fysiotherapie. Deze producten helpen bij het handhaven van een schone en veilige omgeving in jouw praktijk en verminderen het risico op infecties.

Voordelen van hygiënische producten voor de fysiotherapie

Hygiënische producten zijn van onschatbare waarde in de fysiotherapiepraktijk. Het gebruik van hygiënische producten beschermt je tegen infecties. Hygiënische producten zoals desinfecterende middelen, handschoenen en mondmaskers helpen bij het verminderen van het risico op infecties en ziekten bij jouw patiënten. Daarnaast waarborg je ook je eigen veiligheid en die van jouw patiënten door in een hygiënische praktijkruimte te werken. 

Daarnaast kan het gebruik van hygiënische producten ook bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen tussen jou en jouw patiënten. Patiënten zullen zich meer op hun gemak voelen in jouw praktijk als ze zien dat jij je inzet voor hun gezondheid en veiligheid. Het gebruik van hygiënische producten straalt professionaliteit uit en laat zien dat je serieus bent over jouw werk.

Welke hygiënische producten zijn er?

Er zijn verschillende soorten hygiënische producten beschikbaar voor de fysiotherapiepraktijk. 

  • Desinfecterende middelen: Deze producten worden gebruikt om oppervlakken en apparatuur schoon te maken en te desinfecteren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals sprays, doekjes en vloeistoffen.
  • Handschoenen: Handschoenen zijn een essentieel onderdeel van elke fysiotherapiepraktijk. Ze helpen bij het verminderen van het risico op infecties en bieden bescherming aan zowel u als uw patiënten.

Daarnaast leveren wij was- en afvalzakken, alcohol om schoon te maken en te ontsmetten, schoonmaakpapier plus dispenser, huiddesinfectie, een hygiënepulp of een spuitbus met reinigingsvloeistof. Denk ook aan een AED. Een AED is cruciaal bij calamiteiten. Met een AED red je levens, ook die van eventuele omwonenden of voorbijgangers.

handschoenen
Behandelbankpapier

Het is van essentieel belang om papier voor de behandelbank te gebruiken in jouw dagelijkse praktijk. Behandelbankpapier draagt in grote mate bij aan de hygiëne in jouw praktijk en geeft een professionele uitstraling. Jouw patiënten verwachten deze toepassing ook van jou. Door het gebruik van behandelbankpapier krijgen jouw cliënten het gevoel dat jouw behandelkamer schoon is en dat ze in goede handen zijn bij jouw praktijk. Daarnaast biedt het behandelbankpapier bescherming aan jouw behandelbank. Ons behandelbankpapier is eenvoudig in gebruik vanwege de scheurranden en is van hoge kwaliteit, terwijl de prijzen verrassend laag zijn. We bieden aantrekkelijke staffelkortingen aan op behandelbankpapier.