Verder winkelen

Welkom bij de Electro Medico familie

Electro Medico is een Nederlandse leverancier voor de fysiotherapie.

Als je ons vraagt wat wij precies doen, is het antwoord simpel: wij ondersteunen en ontzorgen de fysiotherapeut. Hier hebben wij 4 pijlers opgezet in advies, continuïteit, innovaties en de fysio servicedienst. 

Onze kernwaarden?

  • Transparant en betrouwbaar
  • Innovatief en meedenkend
  • Behulpzaam en ontzorgend

 

em-vierkant-logo
electro-medico-door-de-jaren-heen-1

Historie

We nemen je graag mee naar de oorsprong van ons mooie bedrijf.

Electro Medico is in 1965 opgericht door Dhr. Fruman. Er kwam steeds meer elektronische apparatuur binnen de fysiotherapie en wanneer hier een defect aan was, werd dit door Dhr. Fruman (en later door zijn zoon) opgelost. Door de goede service en snelle afhandeling van klachten kwam er steeds meer vraag naar nieuwe apparaten. De verkoop van met name fysische technische apparatuur was een logisch gevolg.

Door de jaren heen hebben wij een eigen lijn massageolie, ultrageluidgel, behandelbanken en ook fitnesswinkels gehad onder de naam Elmed, de afkorting van Electro Medico. Door de komst van enkele grote fitnesswinkels zijn de Elmed winkels gesloten. Electro Medico ging zich vanaf dat moment volledig focussen op apparatuur en benodigdheden voor de fysiotherapeut.

Tegenwoordig is het productportfolio van Electro Medico flink uitgebreid. Electro Medico heeft alles wat een fysiotherapeut in de basis nodig heeft. Dit aangevuld met enkele innovaties die het werk makkelijker maken, die sneller resultaat geven en heel belangrijk, die zorgen voor meer werkplezier.

Waar producten komen en gaan, zit dienstverlening ons in het bloed. Bij de overname in 2021 hebben Bram en Robin niet voor niets deze kernwaarde weer op nummer 1 gezet. Door goede en passende service te bieden aan fysiotherapiepraktijken, zorgen wij ervoor dat  fysiotherapeuten zich kunnen blijven focussen op het behandelen van patiënten. Hiermee zetten we een enorme stap naar de toekomst, terwijl we daarmee juist terug naar de oorsprong van het bedrijf gaan.

Het Team Electro Medico

profielfoto-website-robin-speet-voordefysio-nl
Robin Speet

Eigenaar 

Verkoop, marketing en relaties

Stuur Robin een mail
profielfoto-website-bram-van-den-acker-voordefysio-nl
Bram van den Acker

Eigenaar

Techniek, planning en binnendienst

Stuur Bram een mail
profielfoto-website-wouter-dilling-voordefysio-nl
Wouter Dilling

Verkoop en Monteur

Productspecialist Kinvent, onderhoudsmonteur

Stuur Melanie een mail
profielfoto-website-luuk-mulders-voordefysio-nl
Luuk Mulders

Monteur

Technische zaken en leveringen

Stuur Luuk een mail

Advies

Geen enkele praktijk is hetzelfde en daarom denken wij graag met je mee voor jouw specifieke setting. Samen komen we tot de beste oplossing. Advies geven we aan de hand van jarenlange ervaring, de kennis van onze apparatuur en gebruikerservaring. Deze koppelen we aan jouw wensen. Wij werken met meerdere fabrikanten samen, zodat we onafhankelijk advies kunnen geven. Hierdoor blijft ons blikveld groot en vinden we samen vaak een passende oplossing voor jouw wensen en/of probleem. We komen graag langs om jouw wensen door te nemen, zo groot of zo klein als ze zijn.

advies1
continuiteit

Continuïteit

Niets is vervelender dan misgrijpen. Om ervoor te zorgen dat je als fysiotherapeut zorgeloos kunt werken hebben wij een breed aanbod en een ruime voorraad aan verbruiksmaterialen. Bestel je regelmatig en wil je dat wij je daarin ondersteunen? Dat is geen enkel probleem. In jouw persoonlijke account op onze website kun jij één of meerdere lijsten maken, waarin jouw veel bestelde producten naar voren komen met de beste prijs. Wil je een herinnering krijgen om tijdig nieuwe voorraad te bestellen, dan is dat mogelijk: we doen dit op de voor jouw gewenste frequentie.

Innovaties

De wereld ontwikkelt zich snel en wij willen je daarin meenemen. Naast ons standaard aanbod van apparatuur zoeken wij in ons netwerk en op diverse internationale beurzen naar innovaties die in onze ogen een meerwaarde aan de fysiotherapeut bieden. Deze producten testen we vaak zelf en we vragen advies aan fysiotherapeuten in het werkveld. Wil jij hier ook bij betrokken worden?

innovaties1
fysio-servicedienst1

Fysio Servicedienst

Niets is er zo vervelend als kapotte apparatuur die niet meer (goed) werkt. Met onze monteurs rijden wij door heel Nederland om problemen op te lossen en zorgen we ervoor dat met preventief onderhoud problemen voorkomen worden. Onze gecertificeerde monteurs zijn getraind in het vak en hebben uitstekende kennis van alle apparatuur. Ze vinden voor ieder vraagstuk een oplossing.

bereken hier direct je onderhoud

Team onderhoud en reparatie

Team onderhoud en reparatie van Electro Medico bestaat uit een meerdere enthousiaste monteurs die voor jou klaar staan wanneer jij ze nodig hebt. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden, reparaties uit te voeren of onderhoud te plegen aan jouw apparatuur.

Ben je op zoek naar een monteur die jou kan helpen met een onderhoudsbeurt of reparatie aan jouw apparatuur? Klim dan nu in de telefoon en bel ons. 

bel 024 - 20 30 213
Neem contact op

Robin Speet

Mijn naam is Robin. Bij Electro Medico zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt. Focuspunten hierbij: sales, marketing en de technische dienst. Vanaf 2010 ben ik werkzaam bij Electro Medico, waar ik als magazijnhulp ben begonnen.

Doordat ik alle facetten van het bedrijf heb leren kennen, heb ik een prima overzicht. Ik kan mezelf daarnaast goed inleven in de situatie van een klant. Het meeste plezier haal ik dan ook uit het oplossen van problemen op een zo doeltreffend mogelijke wijze. Een probleem kan daarin weer varieren van een oplossing voor een defecte behandelbank van vijtien jaar oud, het ontwikkelen van productpresentaties tot het zo efficiënt mogelijk inrichten van een oefenzaal.

Naast mijn werk ben ik graag samen met mijn partner Manon en zoon Duuk. Om mijn conditie op peil te houden ben ik wekelijks op mijn mountainbike in de Groesbeekse bossen te vinden. Daarnaast train ik wekelijks bij onze crosstraining sportschool, het liefst in groepsverband. Ook kan ik genieten van een goede discussie of een goed boek. Ook daar altijd weer op zoek naar de meest logische oplossingen.

stuur robin een mail
bel 024 - 20 30 213
robinspeet
bramvandenacker

Bram van den Acker

Mijn naam is Bram. Ik houd me bezig met de dagelijkse gang van zaken als technisch manager van Electro Medico. Ik vind het gaaf en een enorme uitdaging om voor de fysiotherapeut een online platform te creëren waar hij of zij snel, gemakkelijk en simpel zijn vraagstuk kwijt kan. Daarnaast ben ik veel bezig met het uitzoeken van nieuwe ontwikkelingen binnen de markt om hiervoor online een oplossing te bieden aan onze klanten.

In het dagelijks leven woon ik samen met mijn partner Floor en dochter Ella in Groesbeek. Mijn interesses liggen in vrijwel alles wat met sport en beweging te maken heeft: van het fanatiek sporten middels crosstraining en hardlopen tot recreatief tegen een bal aan trappen met vrienden.

Dus heb je een vraag over sport en beweging of wil je met mij sparren over een vraagstuk aangaande de internetwereld? Schroom dan niet en neem contact met mij op per e-mail of telefoon. 

stuur bram een mail
bel 024 - 20 30 213