Verder winkelen

Waarmee kunnen wij je helpen?

Bij Electro Medico vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk. Onze klanten zijn voor ons van onschatbare waarde. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit, en we streven ernaar om aan al jouw behoeften en vragen te voldoen.

Gebruik ons handige contactformulier om snel en eenvoudig met ons in contact te komen. Of stuur ons een e-mail. We reageren zo snel mogelijk op al uw vragen.

Wil je graag meer weten over het bestellen en leveren, de betaalmogelijkheden of heb je een andere vraag? Op deze pagina vind je antwoord op al jouw vragen.

contacttt-1

Contact - Heb je vragen of hulp nodig?

Wij staan voor je klaar voor al jouw vragen en behoeftes. Of je nu informatie zoekt over onze producten, hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling, of ondersteuning nodig hebt na jouw aankoop, wij zijn er om je te assisteren.

Kom met ons in contact op de volgende manieren:

 • Contacformulier
  Neem eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier en ontvang zo spoedig mogelijk een antwoord op jouw vragen.
 • E-mail
  Stuur rechtstreeks een e-mail naar info@voordefysio.nl
 • Telefoon
  Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0242030213
 • Whatsapp
  Stuur ons eenvoudig jouw bericht via Whatsapp
 • Chat
  Wil je graag met ons chatten? Klik daarvoor rechtsonderin op het chat icoontje
 • Bezoek onze showroom
  Wij verwelkomen je graag in onze showroom. In onze showroom vind je diverse behandeltafels, Kinvent maar ook krachtapparatuur. Laten we in contact komen om samen een afspraak te maken.
Neem contact op
bestelproces-1

Het bestelproces

Wij doen er alles aan om het bestellen van je favoriete producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Ons bestelproces is ontworpen met jouw gemak in gedachten, zodat je snel en probleemloos kunt bestellen. Soms kan je tegen aantal vragen aanlopen. Wij lichten ons bestelproces graag toe, bekijk daarvoor een van de onderstaande pagina's.

algemene-voorwaarden

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden beschrijven de regels en bepalingen die van toepassing zijn op het gebruik van onze diensten. Hierin vind je informatie over jouw rechten en verplichtingen bij het gebruik van onze website, producten of services. Het is belangrijk dat je deze voorwaarden begrijpt voordat je onze diensten gebruikt.

Belangrijkste punten:

 • Betalingsvoorwaarden
 • Gebruiksbeperkingen
 • Aansprakelijkheid
 • Annulerings- en retourbeleid
privacy

Privacyverklaring en disclaimer

Privacyverklaring
Onze privacyverklaring legt uit hoe we jouw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen. Wij zijn toegewijd aan het beschermen van jouw privacy en zorgen ervoor dat jouw gegevens veilig worden behandeld. Deze verklaring informeert je over ons privacybeleid en jouw rechten met betrekking tot jouw persoonlijke informatie.

Disclaimer
Onze disclaimer bevat belangrijke juridische informatie met betrekking tot de inhoud en het gebruik van onze website en diensten. Hoewel we ons best doen om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, moeten gebruikers zich bewust zijn van beperkingen en aansprakelijkheidsuitsluitingen.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot deze documenten, neem dan gerust contact op met ons op. Jouw privacy en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang.