Verder winkelen

Advies voor fysiotherapeuten en praktijken

als fysiotherapeut snappen we dat je niet bij kunt blijven met alle ontwikkelingen op het gebied van verbruiksmaterialen en apparaten. Daarom voorzien wij jou en jouw fysiotherapie praktijk graag van professioneel advies in wat de juiste keuze is in de aanschaf van fysio-apparatuur en het gebruik van de juiste oefenmaterialen. Geen enkele praktijk is hetzelfde en daarom denken wij graag met je mee voor jouw specifieke setting. Samen komen we tot de beste oplossing. Advies geven we aan de hand van jarenlange ervaring, de kennis van onze apparatuur en gebruikerservaring. Deze koppelen we aan jouw wensen. Wij werken met meerdere fabrikanten samen, zodat we onafhankelijk advies kunnen geven. Hierdoor blijft ons blikveld groot en vinden we samen vaak een passende oplossing voor jouw wensen en/of probleem. 

Heb je een andere vraag of zoek je advies over iets andere gerelateerd aan onze diensten. Ook daar helpen we je graag bij. We komen graag langs om jouw wensen door te nemen, zo groot of zo klein als ze zijn.

Neem contact op
Fysio Webshop

Spoed service nodig? Bel 024 20 30 213

De behandelkamer

Iedere fysiotherapeut werkt met een behandelbank, maar welke is nu echt geschikt voor jou? Wil je een heel stabiele en wat hardere behandelbank hebben voor het inzetten van manuele technieken of juist een wat zachtere bekleding omdat dit beter bij jouw behandeling past? Wij werken nauw samen met meerdere fabrikanten en kunnen hierdoor een advies geven zonder te hoeven sturen naar een bepaald merk of bepaald model.

De oefenzaal

Zoek jij apparatuur die de hele dag ingezet wordt en waar je ook testen als een Steep Ramp mee af kan nemen? Of zoek jij juist apparatuur die je slechts een paar uur per dag in wilt zetten? Er is veel verschil in ons aanbod, want het moet passend zijn bij jouw wensen. De gemene deler van ons aanbod is dat het kwalitatief goed is, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt. Voor iedere situatie kunnen wij een passend product bieden, aan de hand van jouw wensen en eisen. Of het nu een oefenzaal is die gestuurd is door een software systeem of een oefenzaal waarin je zonder veel poespas kunt trainen.

Fysiotechniek

De oude UKG apparatuur zal je niet meer bij ons vinden, maar de nieuwe technieken des te meer. Shockwave is een standaard binnen de fysiotherapie en ook TENS en Ultrageluidtherapie worden nog steeds regelmatig ingezet. Er is wetenschappelijke evidentie dat deze apparaten een bewezen meerwaarde zijn tijdens jouw behandeling.

advies-vraag

Advies aanschaf juiste materialen

Wil je weten welke massageolie of gel je het beste kunt gebruiken? Of welke loopband tegenwoordig het meest wordt gebruikt? Of wat de beste behandeltafel is? Electro Medico adviseert je graag bij het maken van de juiste keuze. Met alleen hoogwaardige verbruiksmaterialen in onze fysio webshop en de beste merken in fysio apparatuur weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Daarnaast kun je in fysio blog ook artikelen lezen.

Contact opnemen

Fysio Advies

Je hebt geen naam ingevoerd
Je hebt geen bedrijfsnaam ingevoerd
Je hebt geen (correct) e-mailadres ingevoerd
Je hebt geen (correct) telefoonnummer ingevoerd

- Liever telefonisch advies over de juiste producten?

Twijfel je over een product of apparaat? Laat je adviseren door onze specialisten via 024 20 30 213

- Advies per mail

Je kunt ook een direct email sturen met je adviesvraag naar info@electromedico.nl