Verder winkelen

Volledige service voor Fysiotherapie praktijken

Electro Medico biedt een volledige totaalservice voor fysiotherapie praktijken. Van advies & verkoop tot onderhoud en storingen. Meer dan 2000 fysiotherapeuten gingen je voor en ontdekten inmiddels de volledige service van Electro Medico. Wij helpen elke fysiotherapeut! Selecteer een service uit onze fysio-servicekeuzes.

Spoed service nodig? Bel 024 20 30 213

Onze servicekeuze voor fysiotherapeuten

Electro Medico wil service bieden aan elke fysiotherapeut, ongeacht locatie en voor alle fysiotherapiepraktijken klein en groot. Met gedegen advies over de beste producten en apparaten voor jouw praktijk en ondersteuning bij storingen, reparaties en vragen.

service-advies
Advies
Advies voor de fysio
service-vraag
Vraag
Stel een vraag
service-onderhoud
Onderhoud
Onderhoud aan fysio apparaten
service-reparatie
Reparatie
Reparatie van fysio apparaten
service-keuring
Keuring
Keuring van fysio apparatuur
service-storing
Storing
Fysio apparatuur storingen
service-verkoop
Verkoop
Fysio webshop
service-klantenservice
Klantenservice
onze klantenservice

Service voor nieuwe en bestaande praktijken?

Ben je net gestart met een nieuwe fysiotherapie praktijk? Of run je al jaren een praktijk, groot of klein? Electro Medico helpt élke fysiotherapeut aan de juiste behandelproducten, apparatuur en instrumenten. En als ervaringsdeskundige uit de fysiotherapie wereld wordt deze service ondersteund met professioneel advies en hulp bij vragen. 

Wil jij de service van Electro Medico Ontdekken? Maak dan een selectie uit de service-keuzes of informeer eens naar de mogelijkheden van een onderhoud- en serviceovereenkomst voor jouw fysiotherapie praktijk. 

contentpagina-18