Verder winkelen
open productfilter
Productfilter

Taboeretten

Omdat je veel tijd in je praktijk- en oefenruimte doorbrengt, is het enorm belangrijk dat je op een goede taboeret zit. Ook voor je patiënt is het van het grootste belang dat hij of zij tijdens jouw behandeling goed zit of ligt. Electro Medico biedt verschillende modellen taboeretten, zowel met rugleuning als in de vorm van een kruk voor intensief gebruik in jouw - dagelijkse - praktijk aan.

Verrijdbare kruk

Een taboeret is een kruk die je kunt verrijden. Taboeretten bieden je een hoog zitcomfort. Deze ‘kruk op wielen’ is standaard uitgerust met een vijfpotige base. Dit voetkruis zorgt voor een stabiele basis van je taboeret. Onze taboeretten zijn voorzien van geluidsarme zwenkwieltjes. Die zorgen voor een grote wendbaarheid op de werkvloer. Je kunt de zithoogte van de taboeretten traploos verstellen met een hendel. Die zit op een makkelijke plaats onder de zitting. De zittingen van onze taboeretten zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Electro Medico heeft haar assortiment met grote zorg samengesteld en biedt je voor elke praktijk de juiste taboeret.

Taboeret met rugleuning

Kun je tijdens je werk een extra steuntje in je rug gebruiken? Denk dan eens aan een
een taboeret met rugleuning. Deze dicht op de zitting geplaatste rugleuning zorgt voor een aangename en actieve zit. De taboeret met rugleuning is een uitkomst voor fysiotherapeuten en andere professionals die vaak aan een hoge werktafel hun behandelingen uitvoeren.