Verder winkelen

Indexeren? Daar doen wij bij Electro Medico niet aan!

Bij Electro Medico begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om jouw praktijk soepel en efficiënt te laten draaien. Het is geen geheim dat de kosten voor veel zaken in de gezondheidszorg de laatste jaren zijn gestegen, maar één ding is opvallend stabiel gebleven: het tarief voor fysiotherapie. Als jouw vertrouwde partner in het onderhoud van jouw praktijk, willen wij een verschil maken en met je meedenken.

We willen jou graag informeren over onze najaarsaanbieding en hoe deze jou kan helpen om kosten te besparen en tegelijkertijd de kwaliteit van de praktijk te behouden en zelfs te verbeteren. We begrijpen dat jouw patiënten op jou vertrouwen voor de best mogelijke zorg, en wij willen jou ondersteunen om die zorg te kunnen blijven bieden zonder dat jouw financiën onder druk komen te staan.

Ben je een bestaande klant óf ben je nog niet bekend met onze werkzaamheden omtrent onderhoud? Geen probleem, voor iedereen bieden we een oplossing waarin je de komende drie jaar sowieso geen zorgen hoeft te maken rondom prijsstijgingen en indexeringen.

actie-indexeringen-daar-doen-wij-niet-aan

Speciale najaarsaanbieding voor fysiotherapie praktijken

Het najaar is aangebroken, en wij hebben een speciale aanbieding die jij zeker niet mag missen! Wanneer de fysiotherapeut besluit om zijn onderhoudscontract vóór het einde van dit jaar af te sluiten of te verlengen, komt hij in aanmerking voor een zeer aantrekkelijke korting: wij bevriezen de tarieven van het onderhoud voor de komende drie jaar!

Dit is een unieke kans om jouw praktijk te verzekeren van stabiele en voorspelbare kosten. Geen zorgen meer over jaarlijkse prijsstijgingen of onverwachte tariefaanpassingen. JIj weet precies waar je aan toe bent voor de komende drie jaar, en dat biedt rust en zekerheid.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de apparatuur en tools die jij gebruikt in optimale staat te houden. Met deze aanbieding willen we jou helpen om dit zonder financiële verrassingen te doen. Grijp deze kans en zorg ervoor dat jouw praktijk blijft draaien zoals jij dat wilt, zonder zorgen over de kosten van onderhoud.

Wacht niet te lang, want deze speciale najaarsaanbieding is beperkt beschikbaar. Sluit of verleng jouw onderhoudscontract nu af en profiteer van drie jaar vaste, ongewijzigde tarieven!

ja, ik wil een (vernieuwd) onderhoudscontract
bereken hier direct je onderhoud

Ontdek de voordelen: duidelijkheid, flexibiliteit en zekerheid

Ben jij klaar om te profiteren van onze unieke najaarsaanbieding? Voordat jij de beslissing neemt, willen wij je graag meer inzicht geven in de specifieke voorwaarden van deze aanbieding. Wij geloven in transparantie, en het is van essentieel belang dat jij goed geïnformeerd bent over wat je kunt verwachten.

  • Vaste tarieven tot en met 2026: Door jouw onderhoudscontract te verlengen voor 31 december 2023, profiteer je van ongewijzigde tarieven in 2024, 2025 én 2026. Dat betekent geen onaangename verrassingen en budgetzekerheid voor de komende jaren.
  • Ondubbelzinnige overeenkomst: We leggen alles duidelijk vast op papier. Dit zorgt voor duidelijke afspraken en zekerheid voor beide partijen. Jij weet precies waar je aan toe bent en wij weten wat we kunnen verwachten.
  • Flexibiliteit staat centraal: Jouw praktijk is dynamisch en kan veranderen. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om apparaten aan het onderhoudscontract toe te voegen of uit te sluiten gedurende de looptijd. Dit zorgt ervoor dat het contract altijd up-to-date is en aansluit bij jouw behoeften.
  • Doorgang na drie jaar: Na het profiteren van 3 jaar ongewijzigde tarieven zal jouw contract automatisch jaarlijkse doorlopen. Vanaf dat moment zal het tarief weer jaarlijks geïndexeerd worden, in lijn met de marktontwikkelingen.
  • Standaard onderhoudscontract voordelen: Als klant met een onderhoudscontract, profiteer jij direct van alle voordelen als 'vaste klant' zijnde. Je leest deze aanvullende voordelen op de pagina waarin we de inhoud van een onderhoudscontract uitleggen.

Wij geloven dat deze voorwaarden een eerlijke en aantrekkelijke basis vormen voor een duurzame samenwerking. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten? Sluit dan nu jouw onderhoudscontract af en geniet van alle voordelen die deze najaarsaanbieding met zich meebrengt!
(Als je al een contract bij ons hebt kun je uiteraard ook van deze actie gebruik maken door jouw contract te verlengen)

Profiteer nu en verzeker mij de komende drie jaar vaste tarieven

Wil jij jouw tarieven bevriezen voor 2024, 2025 en 2026? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op om alles te regelen middels een onderhoudscontact!

Je hebt geen naam praktijk ingevoerd
Je hebt geen contactpersoon ingevoerd
Je hebt geen (correct) e-mailadres ingevoerd
Je hebt geen (correct) telefoonnummer ingevoerd

1) Vul in en verstuur jouw aanvraag/verlenging

Vul alle gegevens in en verstuur eenvoudig jouw aanvraag/verlenging van het onderhoudscontract.

2) Ontvang jouw onderhoudscontract

Nadat wij jou telefonisch hebben gesproken over de aanvraag gieten we de afspraak netjes in een contract welke u digitaal ontvangt.

3) Bevestigd na ondertekening

Je ontvangt het onderhoudscontract digitaal en kunt direct deze ook digitaal ondertekenen. Zo bespaar je inkt en papier en is het meteen snel geregeld, vanaf uw eigen computer!

4) Plannen jaarlijkse afspraak

Na het bekrachtigen van de samenwerking neemt een van onze collega's in de periode van het jaarlijkse onderhoud contact met jou op om een afspraak in te plannen. Dit doen we dan uiteraard ook geheel naar jouw wensen wat betreft datum en/of tijd.

Grijp je kans: doe het nu!

Even in het kort: deze najaarsaanbieding biedt jou als fysiotherapeut de kans om je onderhoudscontract te verlengen en te genieten van vaste tarieven tot en met 2026. Bovendien krijg je duidelijkheid door een contract op papier, flexibiliteit in je apparatuurkeuze en geen zorgen over prijsstijgingen in de tarieven. Na deze drie jaar blijft je contract gewoon doorlopen, met de jaarlijkse indexatie vanaf dat moment en een opzegtermijn van drie maanden.

Mocht je nog vragen hebben of iets niet helemaal duidelijk vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons altijd bellen of mailen. We staan voor je klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

ik wil meer informatie
ja, ik wil een (vernieuwd) onderhoudscontract
bereken hier direct je onderhoud