Verder winkelen

Optimaal fysio onderhoud: uw apparatuur in topconditie!

In de wereld van fysiotherapie is kwaliteitsapparatuur niet slechts een luxe, het is een noodzaak. U vertrouwt elke dag op deze instrumenten om uw patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Maar wat als die apparatuur u in de steek laat? Een plotselinge storing of een klein mankement kan de voortgang van een behandeling ernstig beïnvloeden. Daarom introduceren wij ons 'fysio onderhoudscontract', een garantie voor ononderbroken zorg. Geen zorgen meer over onverwachte problemen of dure reparaties. Met dit contract zorgen we dat uw apparatuur in oefenzalen en behandelkamers altijd in topconditie is. Dit is uw kans om de levensduur van uw investering te maximaliseren en u volledig te focussen op wat echt telt: uw patiënten. Laat technische zorgen over aan de experts en garandeer uzelf van een vlotte, professionele praktijkvoering.

fysio-onderhoud-wat-is-een-onderhoudscontract

Een contract voor fysio onderhoud, wat houdt dat in?

Een contract voor fysio onderhoud is meer dan alleen een papieren overeenkomst; het is een belofte van een zorgvuldig uitgevoerd totaalproces, ontworpen om optimale zorg voor uw apparatuur te waarborgen. Dit proces begint bij het inplannen van een afspraak. Zodra deze is gemaakt, wordt de afspraak door ons bevestigd, waarna we eventuele bijzonderheden of specifieke zaken vooraf met u bespreken. Op deze manier worden misverstanden voorkomen en kunnen we ons optimaal voorbereiden op de klus.

Op de afgesproken datum komen onze specialisten bij u langs om de werkzaamheden nauwgezet uit te voeren. Onze professionals begrijpen het belang van punctualiteit en kwaliteit in hun werk. Na voltooiing van het onderhoud ontvangt u een gedetailleerde rapportage. Deze rapportage is niet slechts een administratieve formaliteit; we nemen de tijd om samen met u deze te evalueren, zodat u volledig op de hoogte bent van de conditie van uw apparatuur en de verrichte werkzaamheden. Het behouden van uw apparatuur in topconditie is slechts één van de vele voordelen; met dit contract zijn er tal van andere voordelen die het welzijn van uw praktijk zullen verbeteren. Dit contract staat voor een transparante, professionele en zorgeloze aanpak van fysio onderhoud.

Contact opnemen
ik wil meer informatie

Welke voordelen heeft een onderhoudscontract van Electro Medico?

Wij willen de klant duidelijkheid scheppen, zodat de klant weet wat men kan verwachten omtrent een onderhoudscontract. Daar horen ook de voordelen van zo'n contract bij, namelijk:

  • Specialisatie: U kunt vertrouwen op gespecialiseerde monteurs die precies begrijpen wat uw apparatuur nodig heeft.
  • Grondige controle: Dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring wordt elk detail van uw apparatuur grondig gecontroleerd en onderhouden.
  • Compleet aanbod: Ons contract biedt zowel onderhoud als keuring in één pakket.
  • NEN 3140 richtlijnen: Wij handelen volgens de strikte NEN 3140 richtlijnen, waardoor uw apparatuur altijd aan veiligheidsnormen voldoet.
  • Nazorg: Na elke servicebeurt krijgt u uitgebreide nazorg, inclusief een duidelijke rapportage en (online) evaluatie van de verrichte werkzaamheden.
  • Vaste klant voordelen: Klanten met een contract zijn automatisch onze vaste klanten en genieten altijd van onze beste prijzen.
  • Totaalpakket: Een combinatie van zorgeloosheid, veiligheid en economische voordelen.

Een ander significant voordeel van een onderhoudscontract bij Electro Medico is ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners. In de loop der jaren hebben we solide relaties opgebouwd met toonaangevende leveranciers en fabrikanten. Mocht er een specifiek onderdeel van uw apparatuur vervangen moeten worden, dan kunnen wij dankzij dit netwerk snel en efficiënt handelen. Dit verzekert niet alleen dat uw apparatuur met de hoogste kwaliteit onderdelen wordt onderhouden, maar ook dat eventuele downtime tot een absoluut minimum wordt beperkt. Onze connecties in de branche zijn uw garantie voor een vlotte, kosteneffectieve oplossing bij elke onderhoudsbehoefte

onderhoudscontract-vaste-klant

Vaste klant: dit is wat jij dan nog extra krijgt bij Electro Medico!

In het hedendaagse digitale tijdperk is het belangrijker dan ooit om leveranciers te hebben die niet alleen uw technische behoeften begrijpen, maar ook de waarde van een uitgebreid klantenservicepakket herkennen. Bij Electro Medico streven we ernaar om niet zomaar een dienstverlener te zijn, maar een partner die met u meedenkt. Wanneer praktijken kiezen voor een onderhoudscontract bij ons, gaan ze niet alleen een samenwerking aan voor de topkwaliteit onderhoud van hun apparatuur, maar treden ze ook toe tot een exclusieve groep: onze vaste klanten. Als vaste klant wordt uw praktijk automatisch geüpgraded in ons systeem, en dit brengt een scala aan voordelen met zich mee.

Eén van de meest opvallende voordelen is een persoonlijk online account, speciaal afgestemd op uw behoeften. Maar dat is niet zomaar een account; het is direct gekoppeld aan de allerbeste prijzen die we bieden. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van de meest concurrerende tarieven, exclusief gereserveerd voor onze gewaardeerde vaste klanten.

Maar daar stopt het niet. We begrijpen dat onverwachte zaken kunnen opduiken. Daarom bieden we een royale 50% korting op de voorrijdkosten bij een reparatiemelding. Mocht er onverhoopt iets misgaan met uw apparatuur, dan zijn wij er snel en zonder dat het de hoofdprijs kost.

Bovendien, we zijn er ook voor de kleinere taken. Heeft u een vraag? Of misschien een klein uitzoek klusje waarvoor u onze expertise nodig heeft? Als vaste klant brengen we daarvoor geen 'onderzoekskosten' in rekening. Want voor ons is elke vraag, groot of klein, even belangrijk.

Het kiezen voor een onderhoudscontract bij Electro Medico is kiezen voor zekerheid, exclusiviteit en een partnerschap dat verder gaat dan alleen techniek.
We zijn er om u te ondersteunen, elke stap van de weg.

vraag meer informatie aan
wat-kost-een-onderhoudscontract

Wat kost een onderhoudscontract bij ons?

Kostenbeheersing is een essentieel aspect van elk succesvol bedrijf. Bij Electro Medico begrijpen we dat transparantie en voorspelbaarheid rondom kosten niet alleen wenselijk zijn, maar ook noodzakelijk. Daarom hebben we speciaal voor u een innovatieve online rekentool ontwikkeld waarmee u binnen enkele seconden de exacte kosten van uw onderhoudsafspraak kunt berekenen.

Het proces is verrassend eenvoudig en efficiënt. Selecteer simpelweg het type apparaat waarvoor u onderhoud nodig heeft en geef, indien van toepassing, per locatie het aantal apparaten van die types op. Onze rekentool doet de rest! In een oogwenk krijgt u een helder overzicht van wat uw onderhoudscontract zal kosten.

Heeft uw praktijk meerdere locaties? Dan begrijpen we dat gestandaardiseerde pakketten niet altijd volstaan. We bieden daarom de mogelijkheid voor een offerte op maat, specifiek afgestemd op uw unieke situatie, voor onderhoud op de lange termijn. Zo zorgen we ervoor dat al uw locaties profiteren van een service die perfect op maat gemaakt is.

Geen verborgen kosten, geen verrassingen, alleen duidelijkheid. We nodigen u van harte uit om deze gebruiksvriendelijke tool uit te proberen en zelf te ervaren hoe eenvoudig en transparant het beheren van uw onderhoudskosten kan zijn. Met Electro Medico heeft u altijd de controle in handen.

bereken hier direct je onderhoud
contract-op-maat-flexibiliteit

Fysio onderhoud op maat: flexibiliteit in jouw contract

In de dynamische wereld van de gezondheidszorg is verandering de enige constante. Het aantal patiënten, de gebruikte technieken en zelfs de apparatuur kan van jaar tot jaar variëren. Bij Electro Medico begrijpen we deze realiteit en geloven we dat flexibiliteit geen luxe is, maar een noodzaak. Daarom is ons onderhoudscontract ontworpen met een flexibiliteit die perfect past bij uw veranderende behoeften.

Gedurende de duur van het contract, dat een minimale looptijd van drie jaar heeft, heeft u de vrijheid om apparaten toe te voegen of te verwijderen. Uw praktijk groeit? Voeg nieuwe apparaten toe zonder gedoe. Of misschien wilt u een ouder apparaat vervangen of verwijderen? Ook dat is naadloos te regelen.

Bovendien erkennen we dat uw tijd waardevol is. Daarom bieden we u de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer het onderhoud plaatsvindt. Heeft u een voorkeurdag? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat we ons aanpassen aan uw schema, niet andersom.

Bij Electro Medico staat uw gemak centraal. Met ons flexibele onderhoudscontract kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van uitstekende zorg aan uw patiënten.

Samen naar een zorgeloze toekomst? Wij staan voor u klaar!

We begrijpen dat de keuze voor een onderhoudscontract een belangrijke beslissing is die gepaard gaat met vele overwegingen. Bij Electro Medico staan we altijd klaar om u verder te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Of u nu meer wilt weten over de specifieke details van onze diensten, geïnteresseerd bent in een offerte op maat of simpelweg een algemene vraag heeft over onderhoud, ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij geloven in een persoonlijke benadering en streven ernaar om elke vraag, groot of klein, met de grootst mogelijke zorg te behandelen. Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze topprioriteiten. Wacht niet langer en laat ons samenwerken aan een zorgeloze toekomst voor uw praktijk.

bel 024 - 20 30 213
Contact opnemen
Onderhoudskosten berekenen