Verder winkelen

SUPER DEAL: Aruba 3-delige behandeltafel met elektrische rondom bediening

De zoektocht naar de perfecte behandeltafel kan een uitdagende onderneming zijn voor vele professionals in de gezondheidszorg en welzijnssector. Een behandeltafel moet niet alleen comfortabel zijn voor de cliënt, maar ook functioneel, duurzaam en flexibel zijn voor de behandelaar. Hier komt de Aruba 3-delige behandeltafel met elektrische rondom bediening in beeld - een ware game-changer in de wereld van professionele behandelapparatuur.

Wat maakt deze tafel zo speciaal? Ten eerste is de elektrische rondom bediening een revolutionaire functie die zorgt voor ongeëvenaarde flexibiliteit tijdens behandelingen. Deze functie stelt behandelaars in staat om gemakkelijk aanpassingen te maken zonder hun cliënt of hun eigen houding te verstoren. Maar dat is nog niet alles: deze periode is er iets bijzonders aan de hand met de Aruba 3-delige behandeltafel. Electro Medico heeft deze als SUPER DEAL gelabeld.

Dat betekent dat klanten deze geavanceerde behandeltafel kunnen aanschaffen voor een ALL-IN prijs van slechts € 2495,-. Deze prijs is inclusief BTW, levering en - voor wie dat wenst - de mogelijkheid om een oude tafel retour te sturen.

ik wil meer weten over deze behandeltafel
aruba-3-delige-behandeltafel
super-deal-amalfi

De polstering van Amalfi: ongeëvenaard comfort

Bij het bespreken van de Aruba 3-delige behandeltafel, is het onmogelijk om de voortreffelijke bekleding van het merk Amalfi te negeren. Amalfi staat synoniem voor topkwaliteit, en de bekleding op de Aruba tafel getuigt daar duidelijk van. Deze bekleding is niet alleen een lust voor het oog, maar garandeert tevens optimaal comfort voor de cliënt.

Ontworpen met een perfecte balans tussen duurzaamheid en elegantie, is het bestand tegen de eisen van dagelijks gebruik zonder aan soepelheid of comfort in te boeten. Het onderhoudsgemak van de Amalfi bekleding maakt het een onbetwiste keuze voor professionals in de gezondheidszorg. Door te kiezen voor Amalfi als het merk voor de bekleding, wordt de toewijding van de Aruba behandeltafel aan kwaliteit en stijl nog verder onderstreept.

kenmerken-voordelen-superdeal-herfst-2023

Kenmerken en voordelen van de Aruba behandeltafel

Onze SUPER DEAL, de Aruba 3-delige behandeltafel met elektrische rondom bediening, blinkt uit in verschillende categorieën.

  • Hoogwaardige materialen: Dit is geen gewone behandeltafel. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit, wat resulteert in een duurzaam en betrouwbaar product.
  • Instelbare hoogtes: Geen twee therapeuten zijn hetzelfde, en daarom is deze tafel ontworpen om aanpasbaar te zijn in hoogte. Dit zorgt voor een optimale werkhouding voor de professional. Via de elektrische rondom bediening kun je vanaf elke zijde van de behandeltafel de tafel in hoogte verstellen.
  • Comfort en gebruiksgemak: Zowel voor de therapeut als de cliënt is comfort cruciaal. De kussens zijn zacht en toch stevig, waardoor klanten zich ontspannen en comfortabel voelen.
  • Veiligheid en stabiliteit: Met anti-slip voeten en een stevige constructie, biedt deze tafel maximale veiligheid tijdens behandelingen.

Wil jij deze tafel in jouw praktijk?

Wil jij deze SUPER DEAL niet missen en/of wil jij meer details over deze aanbieding?
Stel je vraag via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op om alles tot in de details uit te leggen.

Je hebt geen naam ingevoerd
Je hebt geen bedrijfsnaam ingevoerd
Je hebt geen (correct) e-mailadres ingevoerd
Je hebt geen (correct) telefoonnummer ingevoerd

1) Nieuwsgierig naar alle voorwaarden?

Ben je geinteresseerd in deze SUPER DEAL en wil je alle details van de aanbieding weten?
Vul dan het formulier compleet in met al jouw gegevens.

2) Wij nemen contact met je op

Na het ontvangen van jouw gegevens klimmen wij in de telefoon en nemen contact met jou op. We beantwoorden waar we kunnen al jouw vragen en proberen je ook te helpen met het maken van de juiste keuze (bijv. qua kleur).

3) Bestellen en levering

Ben je overtuigd dat deze aanbieding de meerwaarde biedt voor jouw praktijk? Dan kun je de tafel gelijk bij ons in bestelling zetten.
Wij plannen dan gelijk de levering met je zodat je weet wanneer je jouw nieuwe behandeltafel kunt gebruiken op je locatie.

4) Verzorgen en ontzorgen

Indien je ook nog een oude behandeltafel hebt welke niet meer gebruikt gaat worden, nemen wij deze graag voor je mee. Wij ontzorgen onze klant namelijk met het moeten regelen van dit soort zaken, op deze manier kan jij gewoon verder met waar jij goed in bent!

contact-over-super-deal-herfst-2023-voordefysio

Ik wil deze behandeltafel bestellen, wat nu?

In een tijd waarin alles draait om efficiëntie en gemak, begrijpt Electro Medico dat professionals niet altijd de tijd hebben om fysiek een winkel te bezoeken of uitgebreide online bestelformulieren in te vullen. Daarom maken we het voor onze klanten eenvoudig en ongecompliceerd om de Aruba 3-delige behandeltafel met elektrische rondom bediening te bestellen. Of je nu onderweg bent, tussen patiënten door een momentje hebt of gewoonweg liever persoonlijk contact hebt, wij staan voor je klaar.

Het proces is simpel. Je kunt ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen met je interesse in de behandeltafel. Zodra we je bericht hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Tijdens dit gesprek nemen we alle details van de aanbieding van A tot Z met je door. Dit zorgt ervoor dat er absoluut geen misverstanden kunnen ontstaan over wat je kunt verwachten. Maar daar blijft het niet bij. Wij zullen ook direct een afspraak met je inplannen voor de levering van de tafel, zodat je exact weet wanneer deze prachtige toevoeging aan je praktijk arriveert.

Voor alle zekerheid nog even alle kenmeken van deze SUPER DEAL op een rijtje:

  • Arubu 3-delige behandeltafel
  • Elektrische rondom bediening
  • Amalfi polstering
  • Kleur naar keuze (van zowel de polstering als het frame)
  • Levering inbegrepen
  • Indien gewenst oude behandeltafel retour

Het mooie hiervan? Terwijl wij alles voor je regelen, kun jij je richten op waar je echt goed in bent: zorgen voor je patiënten en cliënten. Wij geloven dat het bestellen van professionele apparatuur net zo zorgeloos moet zijn als de kwaliteit en het comfort die de Aruba 3-delige behandeltafel biedt. Bij Electro Medico nemen we niet alleen de zorg voor je apparatuur op ons, maar ook de zorg voor een soepel en aangenaam aankoopproces.

bel 024 - 20 30 213
Contact opnemen