Verder winkelen

Kom jij de Strapit tape workshop volgen?

Strapit is een Australische fabrikant die verschillende soorten tape ontwikkelt. 17 april 2023 komen zij naar Nederland om hun producten te demonstreren aan de Nederlandse (fysio)therapeuten: jij kan daar bij zijn! De workshop wordt gehouden op onze eigen locatie, de Ren 52C Groesbeek.

Een van de soorten tape die zij ontwikkelen is de Active tape. Deze tape is rekbaar in 4 richtingen, waardoor beweging geactiveerd en ondersteund wordt. De Active tape is toepasbaar wanneer extra coördinatie in een beweging gewenst is. Hierdoor is het een logische aanvulling op de kinesiotape. Hoe hard en vaak je deze tape ook probeert te rekken hij verliest zijn rekbaarheid niet. Strapit Active tape laat volledige beweging toe. Tevens kan het kracht (belasting) absorberen en beweging vertragen (verminderde excentrische contractiebelasting) wanneer het uitrekt tijdens een beweging. 

Ben jij benieuwd wat dit voor jouw patiënt kan betekenen? Schrijf je dan in voor de workshop.

Schrijf je in

Laat jouw gegevens hieronder achter, je ontvangt een bevestiging en de factuur via de mail.

Let op: Per ingeschreven deelnemer wordt er €25,- excl. BTW in rekening gebracht.

Je hebt geen bedrijfsnaam ingevuld
Je hebt geen aantal deelnemers ingevoerd
Je hebt geen contactpersoon ingevoerd
Je hebt geen (correct) e-mailadres ingevoerd
Je hebt geen (correct) telefoonnummer ingevoerd

1) Laat jouw gegevens achter

Vul het contactformulier in met jouw gegevens.

2) Bevestiging

Je ontvangt van ons direct een bevestigingsmail.

3) Factuur

Om je inschrijving definitief te maken ontvang je van ons een factuur. 

4) Inschrijving bevestigd

Na het voldoen van deze factuur is jouw plek definitief.

5) Extra informatie

Je ontvangt van ons nog een exacte tijd en locatie.

Strapit Active tape

Strapit Active tape is een revolutie in de wereld van sportblessures en fysiotherapie. De Active tape is speciaal ontworpen om de belasting in spieren en gewrichten aan te passen en bedoeld voor spieren en pezen waarbij extra coördinatie gewenst is. Het kan worden beschouwd als de "functionele tape" die helpt bij het lossen en herladen van spieren en gewrichten, het verminderen van pijn en het verbeteren van de prestaties en het herstel. Omdat spieren niet functioneren in één bewegingsvlak en zich meestal over meerdere gewrichten bevinden, kan de tape de spierfunctie en gewrichtsbeweging nauw nabootsen, waardoor beweging door meerdere vlakken wordt ondersteund. Het aanbrengen van deze tape gebeurt in gebogen positie.

tapen6