Verder winkelen

Social Media

Welke bericht heb je gelezen, voor jou hebben we deze makkelijk onder elkaar gezet en je kan meteen doorlinken naar de betreffende pagina. Is dat niet makkelijk?

Heb je vragen over een bericht of heb je iets gemist? Neem dan contact met ons op

hygiene-in-de-praktijk-facebook

Hygiëne in de praktijk: we zijn er bijna

Nu we de deuren weer verder open kunnen doen, zou het extra vervelend zijn als we ze straks weer zouden moeten sluiten. 

Naast alle bekende maatregelen is de hygiënemaatregel niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk. 

De bescherming van jouw spullen in de praktijk, de wachtruimte en de jezelf zorgt voor een hygiënische omgeving en draagt bij aan het terugdringen van het coronavirus.

Naast het handenwassen is het gebruik van alcoholgel een standaard geworden. Dit om tussendoor je handen extra te desinfecteren en hiermee bij te dragen aan een veilige omgeving binnen jouw praktijk.

Zorg ervoor dat jouw voorraad op peil blijft en vul deze regelmatig aan. Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering.

Bekijk hier alles over hygiëne
Bescherm jouw behandelbank

Jouw apparatuur verdient het beste

Overal waar gewerkt wordt, gaat wel eens wat stuk. Niets is vervelender dan wanneer er iets kapot gaat. Het komt nooit op het juiste moment. En dan komen de vragen, want hoe zat het ook al weer?

  • Waar komt dit product ook alweer vandaan?
  • Wie moet ik daarvoor bellen?
  • Hoe zorgen we dat het snel weer werkt?
  • Wat gaat het kosten?

De Fysio Servicedienst is geboren, omdat wij het - naast het leveren van producten - erg leuk vinden om mensen te helpen. We hebben twee oplossingen voor je.

Een losse reparatiemelding of Jaarlijks onderhoud

Een losse reparatiemelding komt bij ons via de website, WhatsApp of telefonisch binnen. Met onze kennis en ervaring proberen wij eerst uit te zoeken of er een snelle oplossing is.  Hierdoor hoef jij niet te wachten en kun je snel door.  Als we vaststellen dat er een onderdeel defect is, dan bestellen we dit voor je en zodra het binnen is, plannen we direct een monteur in om het te komen monteren.

Lees hier meer over de Fysio Servicedienst
jouw-apparatuur-verdient-het-beste-facebook
zorg-voor-jouw-patienten-tijdens-de-vakantie-facebook

Zorg voor jouw patiënten tijdens de vakantie

Heerlijk weg. Even het afgelopen jaar evalueren. Op het strand tot rust komen, lekker thuisblijven of een actieve vakantie houden. Eindelijk kan het weer. 

Maar wist je bijvoorbeeld dat je in drie weken niet sporten al tot 12% van je spiermassa verliest? Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor jouw patiënten en collega’s.

De handige fitband en loop-/weerstandsbanden neem je makkelijk mee en hier kun je een hele trits aan oefeningen mee uitvoeren.

Met een fitband kun je zeer gericht en effectief bepaalde spiergroepen trainen. Het is zelfs mogelijk om er een complete workout mee te doen.

Speciaal op jullie verzoek hebben we ook hierin ons assortiment verbreed. We hebben nu ook de kleine afmetingen, zodat je deze makkelijk in je koffer kunt stoppen. 

Bekijk hier al het fitband

De revalidatieloopband is blijvend in prijs verlaagd

Ondanks dat overal de prijzen stijgen wegens hogere grondstofprijzen hebben wij de prijs voor de revalidatieloopband weten te drukken. 

De revalidatieloopband GT 8600 is oerdegelijk en geschikt voor de start van ieder revalidatietraject. Het display is zeer eenvoudig te bedienen en heeft naast de snelstartfunctie een aantal programma's, waaronder de claudicatio loopbandtest. 

De revalidatieloopband heeft een startsnelheid van 0,2 km/u, een hellingshoek tot 15% en de band kan ook achterwaarts draaien. Met de lange handrail staan je patiënten altijd stevig en hebben ze toch voldoende ruimte om goed te kunnen rennen.

De loopband kunnen we nu aanbieden voor € 6.495,00 inclusief BTW. Dus: sterk in prijs verlaagd en let op de mogelijkheid om deze nog steeds om aan te schaffen via financial lease. 

Bekijk hier de loopband en meteen jouw leasevoorstel
revalidatieloopband-facebook
kpylley-go-facebook

De nieuwe kPulley GO

Vliegwieltraining is niet meer weg te denken uit de praktijk van de fysiotherapeut, maar er is niet altijd genoeg ruimte voor in de oefenzaal.

Om dit te tackelen bedachten de specialisten van Exxentric de compacte kPulley GO. Deze is makkelijk vast te maken met spanbanden en vast te schroeven aan de muur. 

Nu de zomer weer begonnen is, is het ook heel tof om lekker in de buitenlucht met de kPulley Go te trainen. De kPulley Go biedt veel waarde door zijn veelzijdigheid, aanpassingsvermogen en minimale afmetingen.

Hij is ideaal voor fitnessstudio's, groepslessen, amateursporters en meer. De kPulley Go stelt gebruikers in staat hun kracht te vergroten door middel van rotatie- en trekoefeningen, maar ook door duwbewegingen van de onderste ledematen.

Vliegwieltraining heeft absoluut meerwaarde in concentrisch en excentrisch trainen. De kPulley Go heeft een connectie met de kmeter-app om data op te slaan en trainingsschema’s te volgen.

bekijk de kPulley GO

Nieuw in ons assortiment - Dry Needling naalden

Steeds vaker horen wij de vraag om naalden voor een dry needling behandeling. Daarom hebben we onderzocht welke soort naald favoriet is binnen de fysiotherapie. 

Uit dit onderzoek kwam eenduidig het Seirin J-type naar voren. Deze naalden hebben we dus toegevoegd aan ons assortiment. 

Ben jij al bekend met dry needling?

Dry needling zet je in voor een snelle ontspanning van een trigger point. Met behulp van een speciale techniek breng de je naalden in de spieren aan, die daardoor snel en langdurig ontspannen. Bij dry needling wordt een ‘droge’ (dry) acupunctuurnaald gebruikt. 

Alle Dry Needling naalden
dry-needling-facebook
facebookbericht

Onze nieuwe website is online! 

Tijdens de afgelopen periode heb je geen berichten van ons gezien. Daar hadden we onze redenen voor. We hebben namelijk een gloednieuwe website ontwikkeld, deze gevuld met duidelijke afbeeldingen en begeleidende tekst: www.electromedico.nl

Vol trots presenteren wij jou onze nieuwe website. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om ons assortiment goed neer te zetten. Het uitgangspunt daarbij is altijd om alles makkelijk en overzichtelijk voor jou te presenteren.

Bestellen op rekening kan, maar daarvoor moet je wel een inlog hebben. Om hier gebruik van te maken vragen wij je om eenmalig een account aan te maken.  Ook als je al een account had, vragen we je om dit opnieuw aan te maken. Dat kan hier: https://www.electromedico.nl/mijn-account/registreren

Maak snel gebruik van de nieuwe mogelijkheden op onze website door een bestelling te plaatsen. Doe je dat in de maand juni, dan krijg je 5% korting als je voor € 50,00 exclusief BTW of meer bestelt.

Gebruik dan kortingscode: WEBSHOP2021

De komende tijd gaan wij ervoor zorgen dat de website nog mooier, beter en sneller is. Ook blijven we zoeken naar nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

Meer weten over onze berichten?

Vul dan het formulier hieronder in met je gegevens en je specifieke vraag en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Je hebt geen voornaam ingevoerd
Je hebt geen (correct) e-mailadres ingevoerd
Je hebt geen (correct) telefoonnummer ingevoerd

meer-weten-neem-contact-op-met-electro-medico-2