Verder winkelen
open productfilter
Productfilter

Reinigen en desinfecteren van bekleding

Hygiëne en netheid zijn van cruciaal belang in elke fysiotherapiepraktijk om een gezonde en veilige omgeving voor zowel patiënten als zorgverleners te garanderen. Bij Electro Medico begrijpen we het belang van reinigen en desinfecteren tot in de details. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan van reinigings- en desinfectiemiddelen specifiek geschikt voor de bekleding van behandeltafels en krachtapparatuur.

Om ervoor te zorgen dat uw apparatuur niet alleen schoon maar ook in optimale conditie blijft, zijn we een samenwerking aangegaan met de experts op het gebied van herbekleding: Refyzzius. Deze specialisten hebben jarenlange ervaring en uitgebreide kennis als het gaat om de verschillende soorten bekleding en hoe deze het beste kunnen worden behandeld.

Bestellen voor de beste prijs?

Bestel jij vaker en wil je de complete ervaring en service van Electro Medico ervaren? Maak dan nu een account aan. Na het aanmaken van jouw account activeren wij voor jou de beste prijslijst, bestellen op rekening en nog meer voordelen, zodat het bestelproces voor jouw zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. 

Maak een account aan
Ons assortiment voor de fysiotherapie

Bij Voordefysio.nl streven we ernaar om fysiotherapeuten te voorzien van een breed scala aan hoogwaardige producten en diensten die essentieel zijn voor hun praktijk. Van behandelmaterialen tot oefenapparatuur, ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om aan de verschillende behoeften van de hedendaagse fysiotherapiepraktijken te voldoen.

Bekijk hier meer over: