Verder winkelen

Tunturi Fitness

Het verhaal van Tunturi begint in 1922 in het pittoreske dorp Turku, Finland, waar de jonge atleet Aarne Naskali zijn droom najaagde om fitnessapparatuur te maken die mensen zou helpen gezonder te leven. Hij begon met het vervaardigen van zijn eigen halters en andere fitnessaccessoires in zijn kleine werkplaats. Al snel merkte hij dat zijn producten populair werden, niet alleen onder sporters maar ook onder mensen die op zoek waren naar een actievere levensstijl.

In de loop der jaren groeide Tunturi gestaag en bracht het talloze innovatieve fitnessproducten op de markt. Het bedrijf stond bekend om zijn pioniersgeest, waardoor het voortdurend nieuwe technologieën en ontwerpen in de fitnesswereld introduceerde. Zo werd Tunturi het eerste merk dat de ergometerfiets uitvond in de jaren 1950, een mijlpaal die het gezicht van de cardiofitness voorgoed veranderde.

Fysio Webshop
geschiedenis-tunturi

De visie van Tunturi

Tunturi heeft altijd vastgehouden aan de visie van zijn oprichter om mensen te helpen een actieve levensstijl te leiden. Het merk heeft een breed scala aan fitnessapparatuur en accessoires ontwikkeld, waaronder hometrainers, loopbanden, crosstrainers en nog veel meer, die allemaal zijn ontworpen om iedereen te inspireren om hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

tunturi-content-1

Het trainen met Tunturi Fitness

Tunturi biedt een uitgebreid assortiment fitnessapparatuur, waaronder hometrainers, crosstrainers, loopbanden en krachtapparatuur. Deze apparaten zijn ontworpen met innovatieve technologieën en zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters. Tunturi staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. De fitnessapparatuur is gebouwd om lang mee te gaan, zodat je jarenlang kunt genieten van effectieve trainingssessies.  Met Tunturi Fitness kun je verschillende trainingsdoelen bereiken, of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, of gewoon je algehele conditie wilt verbeteren. De veelzijdige fitnessapparatuur biedt talloze trainingsmogelijkheden. Apparatuur en materialen van Tunturi Fitness zijn zowel thuis te gebruiken als in een professionele oefenzaal.

De voordelen van Tunturi Fitness

Innovatieve fitnessapparatuur: Tunturi biedt een breed scala aan innovatieve fitnessapparatuur, waaronder hometrainers, crosstrainers, loopbanden en krachtapparatuur.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Tunturi staat bekend om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun fitnessapparatuur, wat resulteert in langdurig gebruik en consistent presteren.

Veelzijdigheid: Tunturi Fitnessapparatuur is veelzijdig en geschikt voor verschillende trainingsdoelen, of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, of jouw algehele conditie wilt verbeteren.

Kwaliteit en betrouwbaarheid: Tunturi staat bekend om zijn hoogwaardige fitnessproducten en de betrouwbaarheid van hun merk, wat het vertrouwen van sporters en fitnessliefhebbers over de hele wereld heeft gewonnen.

Resultaatgerichte workouts: Met Tunturi Fitness kun je resultaatgerichte workouts uitvoeren en jouw gezondheids- en fitnessdoelen bereiken.

Gemak en comfort: Tunturi Fitnessapparatuur is ontworpen met aandacht voor gebruiksgemak en comfort, wat resulteert in een prettige trainingservaring.

tunturi-app2-1

De Tunturi routes app

Op zoek naar de perfecte bron van hulp, inspiratie en motivatie voor je trainingen? In de Tunturi Training app vind je een schat aan bronnen om je te ondersteunen. Met duizenden geanimeerde fitnessoefeningen, instructies en workout video's kun je het maximale uit jezelf halen en tegelijkertijd je Tunturi-producten optimaal benutten. Je hebt de vrijheid om zelfstandig te trainen en je eigen trainingsschema's samen te stellen, maar je kunt ook deelnemen aan groepslessen en profiteren van de kracht van de community. De app wordt regelmatig bijgewerkt, waardoor er altijd nieuwe uitdagingen en inspiratie beschikbaar zijn.

Tunturi Routes: Plezier en uitdaging in elke training

Trainen blijft leuk en uitdagend met Tunturi Routes. Zelfs in de gratis versie van de app heb je altijd toegang tot vijftien video routes om van te genieten. Als je kiest voor de premium versie van Tunturi Routes, krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit honderdduizenden kilometers aan routes over de hele wereld, evenals honderden coaching video's.

De hellingshoek van jouw loopband wordt automatisch gesynchroniseerd met de hoogteverschillen in de video, waardoor de trainingservaring nog realistischer wordt. Of je nu geleidelijk wilt opbouwen of juist op zoek bent naar meer uitdaging, met de app kun je eenvoudig de intensiteit van de route aanpassen. Begin vandaag nog met trainen en verleg je grenzen met Tunturi Routes.

Gratis toegang tot Tunturi routes app

De Tunturi routes app is voor iedereen gratis te gebruiken zonder verplicht abonnement. Download de app, registreer jezelf en krijg toegang tot alle functies van de app, inclusief de PRO functies. Begin vandaag nog met het verbeteren van jouw fitnessniveau en het behalen van jouw trainingsdoelen met de Tunturi Training app.

tunturi-trainingapp-1

De Tunturi trainings app

Met de Tunturi Trainings app heb je toegang tot duizenden geanimeerde fitnessoefeningen. Of je nu traint met apparatuur, losse gewichten, of gewoon met je eigen lichaamsgewicht, er is altijd een geschikte oefening voor jou. Volg workout video's en stapsgewijze instructies van professionele trainers. De app begeleidt je door elke oefening om ervoor te zorgen dat je de juiste techniek gebruikt en blessures voorkomt. Pas je eigen trainingsschema's aan op basis van jouw fitnessdoelen en voorkeuren. Of je nu een beginner of een doorgewinterde sporter bent, de app biedt trainingen op maat voor jou. Doe mee aan groepslessen en train samen met anderen, zelfs als je op afstand bent. De Tunturi-community biedt ondersteuning en motivatie om gemotiveerd te blijven.De bibliotheek van de app wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe oefeningen, workouts en uitdagingen, zodat je nooit uitgekeken raakt en altijd nieuwe inspiratie vindt.

Tunturi Fitness producten
open productfilter
Productfilter