Verder winkelen

Elmed

De Elmed serie is een samenwerking tussen Electro Medico en de Poolse fabrikant Meden Inmed. Meden Inmed heeft een lange historie als het gaat om het maken en ontwikkelen van behandelbanken, onderzoeksbanken en massagetafels. De fabrikage vind plaats in Polen, waardoor de lijnen kort zijn en we dus snel en op maat kunnen leveren. Het merk Elmed bestaat uit behandelbanken, tabouret, massageolie en contactgel. Wij vinden het belangrijk dat wij kwaliteit leveren. Fysio materiaal van Elmed is te kopen via onze webshop. Weet je niet precies welke producten voor jou de beste oplossing geven? Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Fysio Webshop
Shop Elmed producten
elmed-behandelbank
Behandelbanken
Bekijk hier behandelbanken
elmed-tabouret
Tabouret
Bekijk hier tabouret
massageolie-elmed
Massageolie
Bekijk hier massageolie
contactgel-elmed
Contactgel
Bekijk hier contactgel

Behandelbanken

De Elmed behandeltafels zijn robuste en stabiele tafels die voorzien zijn van veel bedieningsgemak. Zo is de elektrische variant altijd geleverd met een rondombediening waardoor je van alle kanten de behandelbank omhoog kan laten bewegen. De beweegbare delen zijn voorzien van een gasveer en kunnen daardoor precies op de juiste hoek ingesteld worden. De Elmed behandelbanken kennen vele opties in kleuren en toebehoren, heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.

Elmed 3-delig
Elmed 5-delig
Overige
elmed-behandelbank-rood-trans
elmed-tabouret-rond-trans

Tabouret

De Elmed tabouret zijn er in 2 varianten. Een met een ronde zitting en een met een zadelzitting.

De Elmed tabouret is een sterke, lichtgewicht tabouret. De kunstlederen zitting zorgt voor een prettig zit. Het onderstel is uitgevoerd in een glanzende chromen afwerking. De wielen onder zijn zelfremmend. Dat wilt zeggen dat deze pas rijden wanneer er druk staat, dus wanneer je zit.

De ronde zitting met een diameter van 35 cm is afgewerkt met polstering welke van de dezelfde kwaliteit van de behandelbanken is. Hierdoor is de kleur ook te combineren met uw Elmed behandelbank. De hoogte is in te stellen van 50 - 70 cm.

Ronde tabouret
Zadel tabouret

Massageolie

Elmed massageolie is een hypoallergeen middel en vriendelijk bij ieder huidtype. De massageolie maakt de huid soepel, geeft geen vlekken en is niet geparfumeerd. Daarnaast is Elmed massageolie ook nog eens makkelijk met water af te wassen. 

De Elmed massageolie wordt geleverd in een flacon met een extra brede dop. Hierdoor zet je de fles stevig met de dop naar beneden en zorg je ervoor dat je het flesje goed leeg kan maken.

Elmed massageolie
contactgel-elmed-trans

Contactgel

De flacon met 500 ml Elmed contactgel zorgt voor optimaal contact bij shockwave en ultra geluid behandelingen of diagnostisiek zoals bij echografie. De contact gel is makkelijk te gebruiken, omdat het een hoge viscositeit heeft. Hierdoor blijft het goed op behandekop of sondes liggen. De Elmed gel is kleurloos en eenvoudig afwasbaar is met water.

De Elmed contactgel wordt geleverd in een flacon met een extra brede dop. Hierdoor zet je de fles stevig met de dop naar beneden en zorg je ervoor dat je het flesje goed leeg kan maken.

Elmed contactgel

Behandelbank papier

Het massagebank papier van Electro Medico beschermt jouw behandelbank. Het papier bestaat uit een dubbele laag en beschikt over een geperforeerde afscheurrand.  De dubbele laag beschermt jouw behandelbank en is bovendien effectief voor de hygiëne in de behandelkamer. De papierrol is 40- 50 of 58 centimeter breed en 100 meter lang en wordt geleverd in een doos met 6 rollen.

Behandelbank papier
behandelbankpapier-trans

Vragen of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag passend advies? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Je hebt geen naam ingevoerd
Je hebt geen bedrijfsnaam ingevoerd
Je hebt geen (correct) e-mailadres ingevoerd
Je hebt geen (correct) telefoonnummer ingevoerd

 

 

1. Stel jouw vraag

Stel jouw vraag via ons formulier. Je hoeft hiervoor nog geen klant te zijn bij Electro Medico.

2. Wij nemen zo snel mogelijk contact op

Wij nemen zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden.

Elmed producten
open productfilter
Productfilter