Verder winkelen

Leukotape

Leukotape Sporttape heeft een stabiliserend effect zowel mechanisch als proprioceptief. Deze tape is niet rekbaar en heeft een stevige plaklaag die zowel op de huid als op een onderlaag goed blijft zitten. De buitenlaag is geïmpregneerd en waterafstotend. De tape is gemakkelijk af te scheuren en hierdoor gemakkelijk in gebruik. De scheurbaarheid doet niet ten onder van de kwaliteit van de tape. De tape is vooral geschikt voor de 'normale' huid en wordt meestal gebruikt voor functionele immobilisatie. Kenmerkend voor de tape is de sterke kleeflaag die tegelijkertijd goed ventileert. Daarnaast beschikt de tape over een trekvaste 100% katoenen drager.

leukotape-classic
Leukotape classic 2,5
bekijk leukotape classic 2,5 cm
leukotape-classic-375
Leukotape classic 3,75
bekijk Leukotape classic 3,75
leukotape-combi
Leukotape combipack
bekijk leukotape combipack

Leukotape classic 2,5 cm

Leukotape Classic is een sterke, niet elastische tape. De tape is vooral geschikt voor de 'normale' huid en wordt meestal gebruikt voor functionele immobilisatie. Kenmerkend voor de tape is de sterke kleeflaag die tegelijkertijd goed ventileert. De Leukotape Classic is wit en heeft een breedte van 2,5 centimeter en een lengte van 10 meter. De Leukotape heeft een sterke kleeflaag die bestaat uit zonkoxide rubber. Ondanks de sterke kleeflaag ventileert de tape goed. Daarnaast beschikt de tape over een trekvaste 100% katoenen drager. De Leukotape Classic is wit en heeft een breedte van 2,5 centimeter en een lengte van 10 meter.

leukotape-classic1
leukotape-classic-3751

Leukotape classic 3,75 cm

Leukotape Classic is een sterke, niet elastische tape. De tape is vooral geschikt voor de 'normale' huid en wordt meestal gebruikt voor functionele immobilisatie. Kenmerkend voor de tape is de sterke kleeflaag die tegelijkertijd goed ventileert. De Leukotape Classic is wit en heeft een breedte van 3,75 centimeter en een lengte van 10 meter. De Leukotape heeft een sterke kleeflaag die bestaat uit zonkoxide rubber. Ondanks de sterke kleeflaag ventileert de tape goed. Daarnaast beschikt de tape over een trekvaste 100% katoenen drager. De Leukotape Classic is wit en heeft een breedte van 3,75 centimeter en een lengte van 10 meter.

Leukotape combipack

Het Leukotape P Combipack bevat een rol Leukotape P (huidskleurig) en een rol Fixomull stretch. De twee tapes worden in combinatie met elkaar gebruikt. De Leukotape P heeft een zeer sterke kleefkracht en biedt een goede huidventilatie. Omdat de Leukotape P de huid kan beschadigen als de tape wordt verwijderd, breng je Fixomull stretch aan onder de Leukotape. Dit geeft de huid een extra beschermlaag.

leukotape-classic-3752
Leukotape producten
open productfilter
Productfilter