Verder winkelen
aanmelding-workshop-verzonden

Je aanmelding is verzonden

Beste deelnemer,

Allereerst willen we u hartelijk bedanken voor uw interesse en aanmelding voor onze workshop. We zijn verheugd dat u heeft gekozen om deel te nemen en we zijn ervan overtuigd dat het een leerzame en inspirerende ervaring voor u zal zijn.

Naar aanleiding van uw aanmelding zal er binnenkort een factuur naar u worden verzonden. Wij willen u vriendelijk verzoeken deze factuur binnen de aangegeven termijn te voldoen. Let wel: uw deelname aan de workshop is pas definitief na ontvangst van de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, bent u verzekerd van uw plek en kunt u zich volledig voorbereiden op een boeiende workshopdag.

Mocht u vragen hebben over de factuur, de betaling of andere zaken met betrekking tot de workshop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele onduidelijkheden weg te nemen.

We hopen u op de workshopdag te mogen verwelkomen en samen een leerzame en productieve tijd te beleven. Tot die tijd wensen we u alvast veel voorpret en voorbereiding toe. Dank voor uw vertrouwen in ons en we kijken ernaar uit om u binnenkort te ontmoeten!

Bekijk alle tape
Bekijk alle Strapit producten