Verder winkelen

Jouw account

Op deze pagina lees je alles over jouw account.

De voordelen van jouw account

Het hebben van een account op onze website kent verschillende voordelen. Wij vertellen je er graag meer over.

Bestellen voor onze beste prijs

Ben jij al klant bij ons?

Wij helpen onze klanten en daarom koppelen we jou graag aan de onze beste prijzen. Zodra jij dan ingelogt bent zal deze prijs automatisch zichtbaar worden voor jou. Deze beste prijs wordt standaard gekoppeld aan klanten die bij ons een onderhoudsovereenkomst hebben.

Heb jij geen onderhoudsovereenkomst en wil je dat wel? Klik dan hier om jouw gegevens in te vullen

Wil jij geen onderhoudsovereenkomst, maar wel voor onze beste prijs bestellen? Neem dan contact op, we bespreken het graag 

Jouw producten in 1 overzicht

Met de lijstjes kan jij makkelijk jouw voorkeuren aangeven. 

Maak een eigen lijstje aan en selecteer hierin jouw standaard producten. Door naar dit lijstje te gaan in jouw account heb je al jouw standaard producten in één overzicht en wordt het bestellen nog makkelijker. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij zo efficiënt mogelijk kan werken zonder veel tijd kwijt te zijn aan het bestellen van jouw fysiotherapie materialen.

Betalen op rekening

Wanneer jij bekend bent bij ons, bestel je en betaal je achteraf op rekening. Je hebt dan tot 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen.

Efficiënt werken

Wij vinden het belangrijk dat jij efficiënt kan werken. Daarom vragen wij je om één keer de tijd te nemen om jouw account compleet te maken zodat je hierna in slechts een paar klikken kan bestellen bij ons. Jouw account wordt de verzamelplek van jouw fysiotherapie benodigdheden.

Bestellingen

In jouw account vind je een overzicht van al jouw bestellingen. Hierdoor behoud je het overzicht.

Lijstjes

Wat betekenen lijstjes en hoe werkt dit?

1. Bestaand lijstje

Dit is een lijstje die wij al voor jou aangemaakt hebben. Dit zijn standaard lijstjes, een lijstje naar aanleiding van een workshop of een lijstje met de seizoensaanbiedingen.

2. Zelf een lijstje aanmaken

Onze standaard lijst zal misschien niet direct overeenkomen met jouw standaardproducten. Daarom kan je ook zelf een lijstje aanmaken. Dit doe je door de stappen uit het filmpje te volgen.

Adresboek

Voeg jouw adressen toe zodat deze bij het afronden van jouw bestelling al bekend zijn. Dit maakt het bestellen makkelijker en efficiënter.

Maak een account aan

Ben je een nieuwe klant bij ons? Dan kan een nieuw account bij ons maken. Vul jouw gegevens in en activeer jouw account via de link in jouw mail. Nu kan jij ook aan de slag met het maken van verschillende lijstjes. 

Maak een account aan