Verder winkelen

Vision fitness

Vision fitness is in 1995 begonnen met het verkopen van hoogwaardige, prijsbewuste hometrainers. Als onderdeel van Johnson Health Tech, een van 's werelds grootste en snelst groeiende fabrikanten van fitnessapparatuur, blijft Vision fitness zichzelf inzetten voor betrouwbaarheid, innovatie en waarde in alles wat ze doen. 

vision-loopband-merkenpagina
bekijk hier Vision fitness loopbanden
Vision fitness loopband
vision-ergometer-merkenpagina
bekijk hier Vision fitness ergometers
Vision fitness ergometer
vision-ligfiets-merkenpagina
bekijk hier Vision fitness ligfietsen
Vision fitness ligfiets
vision-crosstrainer-merkenpagina
bekijk hier Vision fitness crosstrainers
Vision fitness crosstrainer

Vision fitness loopbanden

Vision Fitness - loopband - T600

De Vision Fitness T600 is de opvolger de succesvolle T60 en 9700 loopbanden vanuit de fabriek van Vision Fitness. De loopbanden van Vision onderscheiden zich in hun degelijkheid in gebruik en een zeer breed inzetbaarheid. 

De geavanceerde T600 loopband combineert prestatie, duurzaamheid en een moderne stijl om de trainingservaring te verhogen. Een krachtige motor en een extra-large loopvlak maken zware trainingen mogelijk, en de heavy-duty onderdelen zijn jarenlang bestand tegen de zwaarste omstandigheden. En misschien nog wel het beste, de verfijnde styling van het frame en de console maken de T600 een highlight dat de aandacht trekt binnen uw fitnessaanbod.

Vision Fitness - loopband - T600E

Het verfijnde ontwerp van de Vision Fitness T600E-loopband combineert prestaties en duurzaamheid met geavanceerde technologie voor een ontspannende training. De loopband bestaat uit een krachtige motor en een extra groot loopvlak die geschikt zijn voor zware trainingen. De zware componenten zijn bestand tegen intensief gebruik. Het grote display vergroot de ervaring met populaire apps, exclusieve trainingsprogramma's en streaming-entertainment. Het krachtige, betrouwbare 4.2 hp AC Dynamic Response Drive System blijft met elke stap in de maat, zelfs bij de meest intense hardloopsessies. Het vooraf gewaxte deck van industriële kwaliteit is gedempt voor comfort en omkeerbaar om de levensduur van de loopband te verlengen.

vision-loopband-232
vision-ergometer-merkenpagina-grijs

Vision fitness ergometers

Vision Fitness - ergometer - U60

Het klassieke rechtopstaande ontwerp van de U60 geeft liefhebbers van indoorfietsen alles voor een rit die hun hart sneller doet slaan. Multi-positiehandgrepen maken het gemakkelijk om tussen fietsposities te wisselen, en de comfortabel voorgevormde zitting is gemakkelijk aan te passen voor de perfecte zit voor gebruikers van elke lengte. De zeflbalancerende pedalen zijn gemakkelijk te verstellen zodat iederen direct van start kan. Een zwaar uitgevoerd, gelast stalen frame zorgt voor buitengewone stabiliteit tijdens zware ritten, en duurzaamheid die jarenlang meegaat. Een verstelbaar, ergonomisch vormgegeven zadel maakt zelfs lange, intensieve trainingen comfortabel voor iedere gebruiker.

Vision Fitness - ergometer - U600E

Het klassieke rechtopstaande ontwerp van de U600E is een ergometerfiets voor echte fietsliefhebbers. Dankzij de entertainment opties maak jij een bloedstollende rit. Het stuur is op verschillende standen in te stellen, hierdoor verander je gemakkelijk van positie. Het comfortabel gevormde zadel kan gemakkelijk worden aangepast om gebruikers van alle maten een ideale pasvorm te geven. Het grote display verhoogt de ervaring met populaire apps, exclusieve trainingsprogramma's en streaming-entertainment. Het zware gelaste frame zorgt voor uitstekende stabiliteit tijdens zware ritten. 

 

Vision fitness ligfietsen

Vision Fitness - ligfiets - ergometer - R60

Ontdek een ideale mix van trainingscomfort en gemak met de R60. Een recumbent design met een walk-through frame maakt low-impact trainingen voor iedereen toegankelijk, en een voorgevormde zitting met rugkussen bieden uitstekende ondersteuning en stabiliteit voor de rug. De doorstapframe maakt het gemakkelijk voor iedereen, van fitnessliefhebbers tot ouderen en gebruikers met een slechte conditie om hun low-impact cardiotraining te beginnen. Het self-powered ontwerp zorgt ervoor dat de fiets op de meest geschikte plek in uw faciliteit geplaatst kan worden.

Vision Fitness ligfiets ergometer R600E

Vision Fitness combineert comfort en gemak met een ontspannende training vormgegeven in de ligfiets R600E. Het liggende frame zorgt er voor dat de training voor iedereen toegankelijk is. Fitnessliefhebbers tot ouderen en minder valide kunnen op dit apparaat hun low-impact cardiotraining beginnen. De zachte rug- en zitkussen biedt steun en stabiliteit. Dankzij het grote display ervaar je de training op zijn best door de populaire apps, exclusieve trainingsprogramma's en streaming-entertainment.

vision-r600e-zijkant-wit1
vision-crosstrainer-merkenpagina-grijs

Vision fitness crosstrainers

Vision Fitness - ergometer - U60

Het klassieke rechtopstaande ontwerp van de U60 geeft liefhebbers van indoorfietsen alles voor een rit die hun hart sneller doet slaan. Multi-positiehandgrepen maken het gemakkelijk om tussen fietsposities te wisselen, en de comfortabel voorgevormde zitting is gemakkelijk aan te passen voor de perfecte zit voor gebruikers van elke lengte. De zeflbalancerende pedalen zijn gemakkelijk te verstellen zodat iederen direct van start kan. Een zwaar uitgevoerd, gelast stalen frame zorgt voor buitengewone stabiliteit tijdens zware ritten, en duurzaamheid die jarenlang meegaat. Een verstelbaar, ergonomisch vormgegeven zadel maakt zelfs lange, intensieve trainingen comfortabel voor gebruikers van ieder formaat.

Vision Fitness - ergometer - U600E

Het klassieke rechtopstaande ontwerp van de U600E is een ergometerfiets voor echte fietsliefhebbers. Dankzij de entertainment opties maak jij een bloedstollende rit. Het stuur is op verschillende standen in te stellen, hierdoor verander je gemakkelijk van positie. Het comfortabel gevormde zadel kan gemakkelijk worden aangepast om gebruikers van alle maten een ideale pasvorm te geven. Het grote display verhoogt de ervaring met populaire apps, exclusieve trainingsprogramma's en streaming-entertainment. Het zware gelaste frame zorgt voor uitstekende stabiliteit tijdens zware ritten. 

Vragen of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag passend advies? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je hebt geen naam ingevoerd
Je hebt geen bedrijfsnaam ingevoerd
Je hebt geen (correct) e-mailadres ingevoerd
Je hebt geen (correct) telefoonnummer ingevoerd

1. Stel jouw vraag

Stel jouw vraag via ons formulier. Je hoeft hiervoor nog geen klant te zijn bij Electro Medico.

2. Wij nemen zo snel mogelijk contact op

Wij nemen zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden.

Vision fitness producten
open productfilter
Productfilter