Verder winkelen

Strapit

Strapit heeft zijn oorsprong liggen in Australië. Deze Australische fabrikant is naast leverancier ook fysiotherapeut en bieden ook verchillende cursussen aan als het gaat om tapen. Als toonaangevende leverancier van sportmedische benodigdheden in Australië zijn de principes en doelstellingen eenvoudig; In elke categorie die ze leveren, streven ze ernaar om het best mogelijke product te bieden tegen concurrerende prijzen, terwijl ze gemeenschapsclubs, professionele sportverenigingen en professionals in de gezondheidszorg ondersteunen.

Strapit levert Kinesiotape, Advanced tape en heeft een nieuw product ontwikkeld als het gaat om tapen met de Active tape.

Wij vinden het belangrijk dat wij kwaliteit leveren. Fysio materiaal van Strapit is te kopen via onze webshop. Weet je niet precies welke producten voor jou de beste oplossing geven? Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Fysio Webshop
Shop Strapit producten
merkenpagina-strapit-kinesiotape
Strapit Kinesiotape
lees meer over Strapit kinesiotape
merkenpagina-strapit-advanced-tape
Strapit Advanced kinesiotape
Lees meer over Strapit Advanced tape
merkenpagina-strapit-active-tape
Strapit Active kinesiotape
Lees hier meer over Strapit Active tape
merkenpagina-strapit-kinesiotape-blauw
Alle Strapit Kinesiotape
Bekijk alle Strapit Kinesiotape

Strapit Kinesiotape

Strapit Kinesiotape is een revolutie in de wereld van sportblessures en fysiotherapie. Deze unieke tape biedt een krachtige en effectieve oplossing voor spierpijn, verstuikingen, verrekkingen en andere blessures. Met zijn ademende, elastische en waterbestendige samenstelling biedt Strapit Kinesiotape een comfortabele en duurzame oplossing voor het bevorderen van genezing en het voorkomen van blessures. Strapit Kinesiotape heeft een zachte katoenen buitenlaag, verstekt met Nylon. De sterke hypoallergene lijmlaag zorgt er voor dat de tape goed blijft plakken, ongeacht de hoeveelheid stretch je deze ook mee wilt geven. De Strapit Kinesiotape is volledig waterbestendig zodat je er ook mee kunt douchen. Doordat de buitenlaag van katoen en nylon is gemaakt kan het wel zijn dat de tape wat langzamer opdroogt. De stretch in de lengte van deze kinesiotape is enorm, voor het juist aanbrengen is wel expertise gewenst van een fysiotherapeut of een professional met kennis over tapen.

Strapit Kinesiotape is ontworpen om de bewegingen van de spieren te volgen, zonder beperkingen aan te brengen. Dit zorgt voor een betere bloed- en lymfe-circulatie, die de genezing van het lichaam versnelt. Bovendien is de tape gemakkelijk aan te brengen en past hij perfect bij elke vorm van het lichaam, wat betekent dat je ongehinderd kunt blijven bewegen en je dagelijkse activiteiten kan blijven uitvoeren.

Shop Strapit producten
strapit-kinesiology-tape-blauw-5cm-x-5m-electromedico-nl2
strapit-advanced-kinesiologie-tape-5cm-x-5m-beige-electromedico-nl1

Strapit Advanced kinesiotape

De Strapit advanced kinesiotape is gemaakt van een superglanzend synthetisch materiaal waardoor deze tape veel beter bestemd is tegen water dan andere tape. Dankzij het speciale waterdichtingsmiddel en meer kwaliteitskleefstof blijft deze tape beter plakken wanneer deze in aanraking is gekomen met water. Dit zorgt er voor dat het de nummer één waterdichte tape op de markt is. De tape heeft een rekbaarheid van 180% waardoor je er kinesiologisch mee kan tapen. De tape werkt pijn verminderend, geeft ondersteuning, activeert de bloed en lymfecirculatie en werkt aan de balans en het proprioceptieve systeem. Door het synthetische materiaal is deze kinesiotape een echte toevoeging voor jouw fysiotherapiepraktijk. Strapit advanced kinesiotape is ontworpen om de bewegingen van de spieren te volgen, zonder beperkingen aan te brengen. Dit zorgt voor een betere bloed- en lymfe-circulatie, die de genezing van het lichaam versnelt. Bovendien is de tape gemakkelijk aan te brengen en past hij perfect bij elke vorm van het lichaam, wat betekent dat je ongehinderd kunt blijven bewegen en je dagelijkse activiteiten kan blijven uitvoeren.

Shop Strapit producten

Strapit Active kinesiotape

De Strapit Active kinesiotape is rekbaar in 4 richtingen waardoor beweging geactiveerd en ondersteund wordt. De tape is toepasbaar wanneer extra coördinatie in de beweging gewenst is. Hierdoor is het een logische aanvulling op de kinesiotape. Hoe hard en vaak je deze tape ook probeert te rekken hij verliest zijn rekbaarheid niet. Strapit Active laat volledige beweging toe en terwijl het uitrekt met beweging kan het kracht (belasting) absorberen en beweging vertragen (verminderde excentrische contractiebelasting). De tape is gemaakt van nylon stof en dankzij de waterafstotende middelen en de kleefstof blijft deze tape beter plakken wanneer deze in aanraking is gekomen met water. Hoe hard en vaak je deze tape ook probeert te rekken hij verliest zijn rekbaarheid niet. 

Strapit kinesiotape is een revolutie in de wereld van sportblessures en fysiotherapie. De active tape is speciaal ontworpen om de belasting in spieren en gewrichten aan te passen en bedoeld voor spieren en pezen waarbij extra coördinatie gewenst is. Het kan worden beschouwd als de "functionele tape" die helpt bij het lossen en herladen van spieren en gewrichten, het verminderen van pijn en het verbeteren van de prestaties en het herstel. Omdat spieren niet functioneren in één bewegingsvlak en zich meestal over meerdere gewrichten bevinden, kan de tape de spierfunctie en gewrichtsbeweging nauw nabootsen, waardoor beweging door meerdere vlakken wordt ondersteund. Het aanbrengen van deze tape gebeurt in gebogen positie.

Shop Strapit producten
strapit-active-kinesiotape2

Vragen of advies nodig?

Heb jij een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je hebt geen naam ingevoerd
Je hebt geen bedrijfsnaam ingevoerd
Je hebt geen (correct) e-mailadres ingevoerd
Je hebt geen (correct) telefoonnummer ingevoerd

 

1. Stel jouw vraag

Stel jouw vraag via ons formulier. Je hoeft hiervoor nog geen klant te zijn bij Electro Medico.

2. Wij nemen contact op

Wij nemen zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden.

Strapit producten
open productfilter
Productfilter