Verder winkelen

Het onderhouden van jouw crosstrainer

Het onderhouden van jouw crosstrainer is essentieel om ervoor te zorgen dat deze in goede staat blijft en veilig gebruikt kan worden. Het voorkomen van kleine defecten en het tijdig vervangen van versleten onderdelen zal ervoor zorgen dat jouw crosstrainer langer meegaat. Goed onderhouden fysiotherapie materialen functioneren namelijk beter. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat alle onderdelen correct werken en in goede staat verkeren. Door ervoor te zorgen dat jouw apparatuur en materialen in topconditie zijn, kun je de beste zorg en resultaten aan jouw patiënten bieden. Op deze pagina lees je hoe jij jouw crosstrainer het beste kan onderhouden

Hygiëne

Maak de crosstrainer regelmatig schoon om stof, zweet en vuil te verwijderen. Gebruik een zachte of een vochtige doek en vergeet niet om ook de handgrepen, het display en andere delen van de crosstrainer schoon te maken. Zorg ervoor dat de crosstrainer volledig droog is voordat je deze weer gebruikt.

Hoe behoud ik mijn crosstrainer in topconditie

Controleer regelmatig of alle onderdelen van de crosstrainer goed vastzitten en niet losraken. Let vooral op de pedalen en handgrepen. Controleer regelmatig of het display en de elektronische componenten goed functioneren. Zorg ervoor dat de aansluitingen schoon en droog zijn voordat je een patiënt plaats laat nemen op de crosstrainer.

Producten voor mijn crosstrainer