Verder winkelen

Het onderhouden van jouw behandeltafel

Het onderhouden van jouw behandeltafel is essentieel om ervoor te zorgen dat deze in goede staat blijft en veilig gebruikt kan worden. Het voorkomen van kleine defecten en het tijdig vervangen van versleten onderdelen zal ervoor zorgen dat jouw behandeltafel langer meegaat. Goed onderhouden fysiotherapie materialen functioneren namelijk beter. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat alle onderdelen correct werken en in goede staat verkeren. Door ervoor te zorgen dat jouw apparatuur en materialen in topconditie zijn, kun je de beste zorg en resultaten aan jouw patiënten bieden. Op deze pagina lees je hoe jij jouw behandeltafel het beste kan onderhouden.

Hygiëne

Het is belangrijk om hygiënisch te werken in jouw behandelkamer. Bescherm jouw bank daarom met behandelbankpapier en vervang na iedere behandeling het papier. Zo bescherm je niet alleen de bank maar ook de patiënt. Desinfecteer de behandeltafel met Praktisept en neem de bank af met een droge doek of een stukje papier. Dit helpt om vuil, zweet en oliën te verwijderen die zich kunnen ophopen op het oppervlak.

Duurzaam

Wil je graag op een duurzame manier te werk gaan dan kan je gebruik maken van een behandelbankhoes. Let er wel op dat je de behandeltafel ook dan regelmatig ontsmet en de hoes regelmatig in de wasmachine doet.

Producten voor mijn behandeltafel

praktiseptt
Praktisept
lees meer
behandelbankpapier
Behandeltafel papier
lees meer
behandelbankhoess
Behandelbankoes
lees meer