Verder winkelen

De verschillende massageoliën die je voor, tijdens en na het wandelen van de Nijmeegse vierdaagse kan gebruiken.

De Nijmeegse Vierdaagse is een jaarlijks terugkerend wandelevenement dat plaatsvindt in Nijmegen. Het evenement staat ook bekend als de "Walk of the World" en trekt deelnemers van over de hele wereld aan. Veel fysiotherapeuten zetten zich tijdens dit evenement in om wandelaars te behandelen zodat ze fris aan de start kunnen verschijnen.

De routes van de Vierdaagse leiden door het prachtige landschap van de regio, waaronder ons mooie Groesbeek. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse worden er afstanden afgelegd van 30, 40 of 50 kilometer. Een behoorlijk aantal kilometers, een massage om de spieren los te masseren en te laten ontspannen is dan geen overbodige luxe. Wij vertellen je graag welke massageolie je wanneer in kan zetten

Voorbereiding

Het opwarmen van de spieren is belangrijk om blessures te voorkomen en prestaties te verbeteren. Dit kan je op verschillende manieren doen. Als fysiotherapeut kan je de wandelaars masseren en hiervoor zijn er verschillende massageoliën die je kan gebruiken met een verwarmend effect. Voorbeelden hier van zijn:

wandelen-blog
nijmegen
4-daagsde
kuit-massage

Tijdens de wandeltocht

Heeft de wandelaar behoefte aan een verwarmende massageolie tijdens de wandeltocht dan kan je een van de bovenstaande massageoliën gebruiken. Heeft de wandelaar behoefte aan een massage zonder dat de massageolie een effect op de spieren geeft dan zijn hier enkele voorbeelden van:

Na de wandeltocht

Massage na een wandeltocht helpt bij het verminderen van spierpijn, het bevorderen van herstel en het verbeteren van de bloedsomloop. Voor deze massage kan je ook een massageolie kiezen uit de bovenstaande categorie. Voor een herstellende werking raden wij de Révvi rapid boost activerende olie aan. 

De Révvi mag. max magnesium en arnica lotion is speciaal ontwikkeld voor diepwerkende bindweefsel massage. De massage lotion bevat 6% pure magnesium en daarnaast bevat het ook arnica en eucalyptus waardoor de doorbloeding wordt verbeterd en het helpt kramp voorkomen.

Wil jij dat bovenstaand artikel door iemand anders wordt gelezen?
Deel dit artikel dan op jouw favoriete platform met de volgende buttons: