Verder winkelen

Over Schmidt GmbH

De B.u.W. Schmidt GmbH werd in 1961 opgericht door Willi Schmidt.

Als aanvankelijk paraffinekompressen en artikelen voor de fysiotherapie werden vervaardigd, werd het productassortiment in bijna 60 jaar geoptimaliseerd en aangepast aan de uiteenlopende eisen van onze klanten, de gebruikers en niet in de laatste plaats de patiënten.

Hiervoor worden sinds 1983 zieken- en reddingsfiguren geproduceerd in de zetel van het bedrijf in Garbsen met Hannover-nauwkeurigheidsproducten uit hoogfrequent gelaste platte folies. Perfecte kwaliteit en verwerking, eenvoudige bediening en robuuste materialen zorgen voor de legendarische veiligheid van onze producten. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is DIN-gecertificeerd. Alle artikelen voldoen aan de geneesmiddelen- en productwetgeving en zijn voorzien van het CE-label.

Wij investeren niet alleen in de compromisloze productveiligheid, maar ook in de ergonomische kwaliteit, in het uitstekende laadvermogen van onze producten en in hun praktijkgerichte bediening.

Sinds 1992 nam de dochter van de oprichter van het bedrijf, Gabriele Heydenreich, de leiding over. In 2019 trad de kleindochter van de oprichter van het bedrijf, Annkathrin Heydenreich, toe tot het management. 

Alles over Schmidt vind je hier. Hieronder vind je ons aanbod van de Schmidt producten.

schmidt-contentblok-electro-medico
Schmidt producten
open productfilter
Productfilter