Verder winkelen

Révvi

De massageolie van Révvi zijn bedoeld voor ontspanning massages, sportieve massage of bij een fysiotherapiebehandeling. De massageolie van Révvi heeft een positief effect op je gezondheid en helpt bij het herstel van de spieren, het verbeteren van de weerstand en een betere balans tussen mens en geest. Ook wanneer je een lagere bloeddruk ervaart kan sport massageolie helpen. Révvi biedt verschillende soorten oliën aan, voor zowel professionals als consumenten.

revvi-basis-massage-olie-blauw
Révvi neutrale massageolie
Bekijk hier neutrale massageolie
revvi-basic-lotion-blauw
Révvi neutrale massage lotion
Bekijk hier neutrale massage lotion
revvi-hot-rub-protect-olie-blauw
Révvi hot rub protect olie
Bekijk hier hot rub protect olie
revvi-pure-almond-blauw
Révvi pure amandel massageolie
Bekijk hier pure amandel massageolie

Révvi neutrale massageolie

Révvi massageolie is een hypo-allergene massageolie. De massageolie verzacht en versoepeld de huid. Geschikt voor mensen met (huid-) allergieën. Deze massageolie kan ook gebruikt worden als mengolie met etherische oliën. De massageolie hydrateerd de droge huidzones en voorkomt huid verharding. Het beschermt en versoepelt de gevoelige huid. Deze massageolie is ook geschikt voor de behaarde huid.

De massageolie bevat natuurlijke mineralen die snel tot de huid dringen en zorgen voor een optimale wrijvingsweerstand.

Neutrale massageolie
revvi-basis-massage-olie-wit
revvi-basic-lotion-grijs

Révvi neutrale massage lotion

Révvi neutrale massage lotion is een lotion die de huid soepel en elastisch maakt. Na de massage geeft het het lichaam een onspannen en verlichtend gevoel. De massage lotion heeft als doel het verlichten en ontspannen van het lichaam, versoepelen en hydrateren van de huid en spieren en het zorgt voor een aangename wrijvingsweerstand. Daarnaast werkt de massage lotion langdurig na.

De hydrofiele bestanddelen zorgen voor een snelle toename van het vochtgehalte zodat de huid extra geydrateerd wordt. Lactil houdt het vocht in de hoornlaag van de huid waardoor de conditie van de huid sterk verbetert. De massage lotion bevat weinig paraffineolie met lage intensiteit waardoor de lotion minder vettig aanvoelt en aangenaam in gebruik is.

Neutrale massage lotion

Révvi hot rub protect olie

Révvi hot rub protect olie stimuleert de bloedsomloop en beschermt de huid tegen langdurige kou, regen en pijn. Na gebruik worden en blijven de spieren warm ongeacht de weersomstandigheden. Daarnaast verlicht het ook klachten als chronische rug-, nek-, en schouderklachten. 

De olie bestaat uit kamfer, wat een pijnstillend gevoel geeft en de doorbloeding bevordert. Wintergreen werkt ontstekingsremmend en pijnverzachtend en capsicum bezorgt je een langdurige en intense warme-effect.

Hot rub protect olie
revvi-hot-rub-protect-olie-wit
revvi-pure-almond-grijs

Révvi pure amandel massageolie

Révvi pure amandel massagolie is een voedende massagolie met een rijke dosis aan vitaminen en mineralen. Geschikt voor een ontspannende en natuurlijke lichaamsmassage. De zuivere amandelolie voedt en hydrateerd de droge en beschadigde huid. De massageolie versterkt de droge, gebarsten, ontstoken of jeukende huid. Daarnaast voed de massageolie het lichaam, verminderd littekens, rimpels en striemen en helpt het lichaam te ontspannen met natuurzuivere olie.

De zuiverende amandelolie zorgt voor een diepwerkende hydratie van de huid. Vitamine E herstelt de uitgedroogde en beschadigde huidcellen en de eiwitten en mineralen zoals kalium hebben een heilzame werking.

Pure amandel massageolie

Révvi Alpine sport massageolie

Révvi Alpine sport massageolie is een mineralen olie die je spieren verlicht en het lichaam beschermt tegen krampen en blessures. Met deze massageolie maak je de spieren en pezen los en voorkom je blessures. De massageolie bevorderd de melkzuurverlaging in de spieren. Daarnaast brengt het je lichaam ook in totale rustmodus.

De massageolie bestaat uit bergdenolie wat het herstel van de spieren, verrekkingen en krampen bevordert. De rozemarijn stimuleert de bloedsomloop en versterkt je zenuwstelsel en de natuurlijke mineralen garanderen een optimale wrijvingsweerstand en dringen snel in je huid.

Alpine sport massageolie
revvi-alpine-sport-massage-olie-wit

Vragen of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag passend advies? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je hebt geen naam ingevoerd
Je hebt geen bedrijfsnaam ingevoerd
Je hebt geen (correct) e-mailadres ingevoerd
Je hebt geen (correct) telefoonnummer ingevoerd

1. Stel jouw vraag

Stel jouw vraag via ons formulier. Je hoeft hiervoor nog geen klant te zijn bij Electro Medico.

2. Wij nemen zo snel mogelijk contact op

Wij nemen zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden.

Révvi producten
open productfilter
Productfilter