Verder winkelen

Reinbold producten

Met meer dan 50 jaar ervaring mag Reinbold zich een echte specialist noemen in de ontwikkeling van behandeltafels en (krachttraining) apparatuur. Dit Duitse merk (gevestigd in Malterdingen) richt zich met naast de fysiotherapie ook op de psychotherapeutische markt, met een zeer fraaie afwerking, goed in te stellen productenen oplossingen. Producten van Reinbold worden ontworpen en geproduceerd in Duitsland. Reinbold is wereldwijd actief en voldoen aan de diverse kwaliteitskeurmerken zoals ISO 13485 (medisch goedgekeurde apparatuur). 

Reinbold producten
Fysio Webshop
reinbold-contentblok-electro-medico2
beige20

Krachttraining-apparatuur van Reinbold

Reinbold biedt diverse apparaten aan die gebruikt kunnen worden in een fysiotherapie praktijk. De meeste apparaten zijn gericht op het correct uitvoeren van kracht-oefeningen met gewichten en met oliedrukveer. Reinbold biedt het volgende assortiment fysio apparatuur; 

ISO 13485 gecertificeerde Fysio Apparatuur

Alle apparatuur is gecertificeerd volgens ISO 13485. Dit betekent dat deze apparatuur goedgekeurd is als medisch hulpmiddel, bijvoorbeeld onder begeleiding van een therapeut. 

Reinbold behandelbanken

De behandelbanken / Behandeltafels van Reinbold zijn wereldwijd geroemd om hun topkwaliteit. Het zijn Award-winning behandeltafels en een van de beste behandeltafels op de markt. Niet voor niets wonnen ze eerder de Reddot award. Reinbold biedt twee series van behandelbanken op de markt;

Reinbold NEXX behandeltafels

Met een tijdloos strak en minimalistisch design biedt de Reinbold NEXX behandeltafel een onvergelijkbare stabiliteit voor alle soorten behandelingen. Daarbij bevat de behandelbank het ‘easy roll lift-systeem’, dat de 360 draaibare wielen bedenkt en dit systeem verlaagt de tafel optimaal. Het 3-delige hoofdgedeelte is zeer eenvoudig te gebruiken. De NEXX behandeltafel wordt aangevuld met een eenvoudig te bedienen hoogteverstelling met Frame geintegreerde omringende schakelaar. De NEXX behandeltafels zijn er in de uitvoeringen Nexx2, Nexx 3 en NEXX PRO. 

De NEXX behandeltafel is een uitstekende keuze voor de fysiotherapeut. De behandeltafel is beschikbaar in verschillende configuraties met een 3-delige en 5-delige model. Elk deel van de tafel kan afzonderlijk versteld worden, waardoor je optimale flexibiliteit hebt tijdens de behandeling. Met de NEXX behandeltafel ben je verzekerd van kwaliteit, comfort en een stijlvolle uitstraling. Investeer in het welzijn van jouw patiënten en ervaar zelf de voordelen van deze hoogwaardige behandelbank met uitstekende bekledingsopties. 

 

Shop hier de Reinbold NEXX behandeltafel
behandeltafel-nexx-frame1
behandeltafel-nexx-hoofddeel-met-uitsparing2
behandeltafel-nexx-3-delen-hoofddeel36
behandeltafel-nexx-hoofddeel-met-armsteunen37
aruba-behandeltafel-pli-verstelling2

Reinbold ARUBA behandeltafels

De Reinbold ARUBA behandeltafels worden gekenmerkt vanwege het aantrekkelijke design en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dankzij het schaarframe kan de hoogte verticaal worden aangepast zonder zijwaartse verschuiving, wat ideaal is voor een behandeling onder een tiltafel. Alle therapietafels zijn allemaal standaard uitgerust met beschermkappen en een lockout box, om maximale veiligheid tijdens het gebruik te garanderen. Het hoofdgedeelte heeft ook een neusslib en comfortabel kussengedeelte.

Met de Aruba behandeltafel van Reinbold haal je een veelzijdige, robuuste en stijlvolle tafel in huis. Personaliseer jouw behandelervaring met de beschikbare opties en geniet van het gemak en het comfort die deze tafel te bieden heeft. Maak jouw praktijk compleet met deze betrouwbare behandeltafel en bied jouw patiënten de beste zorg en ervaring.

Reinbold producten
open productfilter
Productfilter