Verder winkelen

MoVeS in Motion producten

De Belgische fabrikant MoVeS in motion is fabrikant en distributeur van fysiotherapie & revalidatie producten, gericht op sport en fitness. Gespecialiseerd in alle producten voor weerstandsoefeningen, zoals fitbanden. MoVeS in motion biedt producten aan van meerdere merken zoals Mambo Max, MoVeS, Saehan en meer. MoVeS in motion biedt fysio producten aan meer dan 300 webwinkels in bijna 50 landen. 

MVS in motion producten
Fysio Webshop
moves-contentblok-electro-medico1
mvs-merkenpagina-dumbbells
Dumbbells
Bekijk meer over dubbells
fitband1
Fitbanden
bekijk meer over fitbanden
hotcoldpacks
Hot/cold packs
Bekijk maar over hot/cold packs
oefenballen-en-oefenmatten
Oefenballen en matten
Bekijk meer over oefenballen en matten
mvs-merkenpagina

MVS in Motion merkenpakket

MVS in Motion biedt uitsluitend hoogwaardige producten aan van diverse merken, onderverdeeld in de categorieen Health, Fitness en Wellness producten. Electro Medico biedt een gedeelte van het volledige assortiment van MVS in motion aan in de webwinkel. 

Populaire MVS in Motion producten

In onze fysio webshop staan een aantal populaire producten van MVS in Motion zoals de; 

MVS in Motion heeft dus een heel reeks merken en producten in haar assortiment. Niets voor niets zijn ze actief in 50 landen en meer dan 300 winkels en webshops wereldwijd. Wil je advies over de aanschaf van producten of het onderhoud aan apparatuur of producten van MVS? Neem dan eens contact op met ons, of kijk bij onze service mogelijkheden.Je kunt ook all fysio producten van MVS bekijken in onze webshop. 

MVS in motion producten
Fysio Webshop
mvs-merken-pagina1
MoVeS producten
open productfilter
Productfilter