Verder winkelen

Lifemaxx

Lifemaxx is een toonaangevend merk die een indrukwekkende reputatie opgebouwd heeft binnen de fitnessindustrie. Lifemax biedt diverse hoogwaardige producten aan die zowel professionals als thuisgebruikers aanspreekt. Lifemaxx is in 1977 begonnen als een van de eerste sportscholen in Nederland. Hun passie voor fitness en fitnessmaterialen is hier ontstaan en zo hebben zij in 2004 Lifemaxx opgericht. De passie van Lifemaxx is om sportscholen, professionele en functionele fitness materialen aan te bieden die geschikt zijn voor intensief gebruik. 

Fysio Webshop
lf-runner-1

Cardioapparatuur van Lifemaxx

De Crossmaxx Air Runner PRO biedt een ongeëvenaarde fitnesservaring en is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften van sporters. De Air Runner Pro maakt gebruik van luchtweerstand om je workouts intenser te maken. Dit betekent dat hoe harder je loopt, des te meer weerstand je ervaart. Het resultaat is een efficiënte training die je uithoudingsvermogen, kracht en explosiviteit verbetert. Deze loopband is gebouwd om lang mee te gaan. Het stevige frame en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je jarenlang kunt genieten van betrouwbare prestaties, zelfs bij intensief gebruik. Het intuïtieve ontwerp en het duidelijke LCD-display maken het gemakkelijk om je training aan te passen en je voortgang bij te houden. Je kunt de snelheid, afstand, tijd en calorieverbruik eenvoudig monitoren. De Air Runner Pro is compact en neemt weinig ruimte in beslag in je thuisgym of fitnessruimte. Dit maakt het ideaal voor zowel kleine als grotere trainingsruimtes.

trainingsmateriaal-1

Trainen met Lifemaxx

Lifemaxx heeft een uitgebreid assortiment van hoogwaardige fitnessaccessoires en apparatuur. Een van de sterke punten van Lifemaxx is de diversiteit van het productaanbod. Of je nu op zoek bent naar halters, kettlebells, dumbbells, opbergrek of andere trainingsaccessoires, Lifemaxx heeft het allemaal. Het merk begrijpt dat verschillende mensen verschillende behoeften hebben, en daarom bieden ze een breed scala aan producten om aan al die behoeften te voldoen.

Wat Lifemaxx echt onderscheidt, is hun toewijding aan kwaliteit. Elk product dat ze aanbieden, wordt zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met aandacht voor detail en duurzaamheid. Dit betekent dat je kunt rekenen op betrouwbare prestaties, ongeacht welk product je kiest. Lifemaxx begrijpt dat jouw gezondheid en fitness belangrijk zijn, en daarom stellen ze hoge normen voor hun producten.

Lifemaxx producten
open productfilter
Productfilter