Verder winkelen

Chemodis

Chemodis, een vooraanstaand merk in de wereld van wellness en gezondheid, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw. Het merk werd opgericht met een diepgewortelde toewijding aan het bevorderen van natuurlijke welzijn en het bieden van hoogwaardige producten die de gezondheid en het comfort van mensen verbeteren.

De naam "Chemodis" is afgeleid van de woorden "chemie" en "duurzaamheid", wat de kernwaarden van het merk weerspiegelt. De oorsprong van Chemodis gaat terug naar Nederland, waar het in 1928 werd opgericht door een groep apothekers en experts in chemie. Hun doel was om innovatieve producten te ontwikkelen die de gezondheid en het welzijn van mensen op een natuurlijke en duurzame manier ondersteunen.

Chemodis heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige massageoliën en verzorgingsproducten. Deze producten worden vaak gebruikt door professionals in de gezondheids- en wellnessindustrie, waaronder masseurs, fysiotherapeuten en sporttrainers. De focus van Chemodis ligt op het creëren van producten die de natuurlijke balans van het lichaam ondersteunen en herstellen.

De producten van Chemodis zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten en worden geproduceerd volgens strikte kwaliteitsnormen. Hierdoor kunnen klanten vertrouwen op de effectiviteit en veiligheid van de producten, of ze nu worden gebruikt voor ontspanning, herstel na inspanning of therapeutische doeleinden.

De missie van Chemodis is om mensen te helpen een gezonder, meer gebalanceerd leven te leiden door middel van de kracht van natuurlijke wellness. Het merk streeft ernaar om de gezondheid en het welzijn van mensen te ondersteunen, zowel fysiek als mentaal, en om hen te helpen genieten van een leven vol vitaliteit en comfort.

Fysio Webshop
Shop Chemodis producten
chemodol-blauq
Chemodol
Bekijk hier chemodol
chemotherm-500ml-blaw
Chemotherm
Bekijk hier chemotherm
chemoderm-500ml-blauw
Chemoderm
Bekijk hier chemoderm
chemovine-500ml-blauw
Chemovine
Bekijk hier chemovine

Chemodol

Chemodol Massageolie staat bekend om zijn uitstekende spreiding en soepelheid. Het glijdt moeiteloos over de huid, waardoor massages effectiever en aangenamer worden. Deze massageolie is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, wat betekent dat het vrij is van schadelijke chemicaliën en synthetische toevoegingen. Het is zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypes. Chemodol Massageolie heeft een langdurig glijdend effect, wat betekent dat je met slechts een kleine hoeveelheid een groter oppervlak kunt behandelen. Dit maakt het uiterst kostenefficiënt. Naast het verbeteren van de massage-ervaring, hydrateert deze olie de huid en helpt het de natuurlijke vochtbalans te behouden. Chemodol heeft een neutrale geur en is makkelijk met water te verwijderen. Naast een knijpflacon van 500 ml is deze massageolie ook beschikbaar in een jerrycan van 5 liter.

Chemodol massageolie
zonder-titel-800-x-600-px
chemotherm-content

Chemotherm

Een van de opvallende kenmerken van Chemotherm massageolie is het zachte, verwarmende effect. Het creëert een aangename warmte tijdens de massage, wat spierontspanning bevordert en stress verlicht. Deze massageolie staat bekend om zijn soepelheid en uitstekende glijdende eigenschappen. Het verspreidt zich gemakkelijk over de huid, waardoor de massage soepel verloopt en de spanning in de spieren wordt verminderd. Chemotherm Massageolie bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals een aantal actieve ingrediënten, waaronder menthol- en eucalyptusolie. Het heeft een medium verwarmend effect en is niet irriterend voor de handen van de masseur. Het kan worden gebruikt voor het opwarmen van sport en is vooral populair bij oudere patiënten. Geleverd in een handige knijpflacon van 500 ml. Daarnaast is deze massageolie ook beschikbaar in een jerrycan van 5 liter.

Chemotherm massageolie

Chemoderm

De handige knijpflacon van 500 ml Chemoderm massageolie is geschikt voor bijna ieder huidtype en massagevorm. Chemoderm is een huidvriendelijke massage-emulsie met natuurlijke werkstoffen als kamille, allantoin en vitamine E, die voor een bijzonder huidverzorgend effect zorgen. De uitgebalanceerde samenstelling van deze stoffen voorkomt kleine irritaties, maakt de huid soepel en stimuleert de celvernieuwing. Chemoderm is daardoor zeer geschikt voor de droge en problematische huid. De emulsie hoeft niet te worden verwijderd, de werkzame bestanddelen kunnen op de huid blijven inwerken. Daarnaast is deze massageolie ook beschikbaar in een jerrycan van 5 liter.

Chemoderm massageolie
chemoderm-500ml2
chemovine

Chemovine

Een van de opvallende kenmerken van Chemovine massageolie is het ontspannende en kalmerende effect. Deze olie zorgt voor een diepe ontspanning van de spieren en helpt stress en spanning te verminderen. De massageolie heeft een zijdezachte textuur en uitstekende glijdende eigenschappen. Hierdoor kan de olie gemakkelijk over de huid worden verdeeld, wat resulteert in een vloeiende en effectieve massage. Chemovine Massageolie is een neutrale professionele massageolie die door de speciale samenstelling haarwortelontsteking tegengaat en daardoor uitstekend geschikt is voor massage van de behaarde huid. Het wordt goed door de huid opgenomen en maakt het weefsel soepel, waardoor er een goede grip ontstaat. Lost makkelijk op in water en is daardoor makkelijk te verwijderen. Naast een knijpflacon van 500 ml is deze massageolie ook beschikbaar in een jerrycan van 5 liter.

Chemovine massageolie

Olivine

Olivine massageolie is een 100% plantaardige massageolie. Olivine is een zorgvuldig samengestelde mix van meerdere plantaardige oliën zonder emulgatoren en conserveermiddelen. Olijfolie staat bekend om zijn hydraterende en voedende eigenschappen, en het helpt de huid gezond en stralend te houden. Olivine massageolie is verrijkt met kamille dat ontstekingsremmend werkt en met vitamine E die voor een antioxidant effect zorgt. Olivine massageolie wordt goed door de huid opgenomen, waardoor Olivine bijzonder geschikt is voor sederende massages. Daarnaast is deze massageolie ook beschikbaar in een jerrycan van 5 liter.

olivine

Vragen of advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag passend advies? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je hebt geen naam ingevoerd
Je hebt geen bedrijfsnaam ingevoerd
Je hebt geen (correct) e-mailadres ingevoerd
Je hebt geen (correct) telefoonnummer ingevoerd

1. Stel jouw vraag

Stel jouw vraag via ons formulier. Je hoeft hiervoor nog geen klant te zijn bij Electro Medico.

2. Wij nemen zo snel mogelijk contact op

Wij nemen zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden.

Chemodis producten
open productfilter
Productfilter