Verder winkelen

Bosu

Maak kennis met Bosu, een pionier op het gebied van fitnessapparatuur en training die al tientallen jaren sporters, trainers en fitnessliefhebbers over de hele wereld heeft geïnspireerd. Bosu staat bekend om zijn unieke benadering van evenwicht, coördinatie en krachttraining, en biedt een breed scala aan producten en trainingsprogramma's om jouw fitnessdoelen te bereiken.

Bosu heeft de fitnesswereld veranderd met zijn iconische balanstrainers en innovatieve fitnessproducten. De term "Bosu" staat eigenlijk voor "Both Sides Up," wat de veelzijdigheid van hun balanstrainers perfect samenvat. Deze balanstrainers zijn ontworpen om evenwicht, stabiliteit en core strength te verbeteren, en kunnen worden gebruikt voor talloze oefeningen, variërend van eenvoudige rek- en strekoefeningen tot intensieve kracht- en cardiotrainingen.

Wat Bosu echt onderscheidt, is de focus op functionele fitness. Hun producten dagen jou uit om meerdere spiergroepen tegelijk te activeren en helpen bij het ontwikkelen van de kracht en coördinatie die nodig zijn voor dagelijkse activiteiten en sportprestaties.

Fysio Webshop
Bosu producten
open productfilter
Productfilter