Verder winkelen

Airofit

Airofit is een ademtrainingstool dat is opgericht in Denemarken. Airofit verteld zelf: Wat is de eerste gedachte die in je opkomt na een slopende training, als je helemaal buiten adem bent? Meestal is het dat je meer moet trainen, in een betere conditie moet komen. Dat is precies wat we dachten. Er kan enige waarheid in zitten, maar helaas is die logica gebrekkig. Dat is symptoombestrijding in plaats van de oorzaak van het probleem aan te pakken. Nadat we ademtraining hadden ontdekt en de ongelooflijke resultaten ervan hadden gezien, hebben we besloten om het toegankelijk te maken voor elke atleet over de hele wereld. Toen we eenmaal zagen welke voordelen atleten konden behalen, besloten we het aan het grote publiek te brengen, zodat iedereen die ooit buiten adem is geraakt nu kan genieten van de dagelijkse voordelen van ademhalingstraining.

Voor wie is Airofit gestart

Airofit is voor iedereen.

Om Christian te citeren: we willen de wereld een betere ademhaling geven. Het mooie van Airofit is dat het door iedereen kan en moet worden gebruikt - van Olympische atleten tot amateurs die gewoon een betere versie van zichzelf willen worden. Maar daar houdt onze missie niet op. Atleten zijn niet de enige mensen die ademen. Airofit is er om uw levenskwaliteit te verbeteren. Of u nu sport, buiten adem raakt bij het traplopen of last heeft van astma of COPD, wij doen het voor u.

Het trainen van je conditie zonder uitgeput te raken

In de wereld van sport en fysieke prestaties zoeken atleten voortdurend naar manieren om een ​​concurrentievoordeel te behalen. Van krachttraining tot voedingsoptimalisatie, elk aspect van de routine van een atleet wordt zorgvuldig overwogen. Een cruciaal element dat echter vaak over het hoofd wordt gezien, is ademen. Juiste ademhalingstechnieken kunnen de prestaties en het uithoudingsvermogen van een persoon aanzienlijk verbeteren. Dit is waar Airofit om de hoek komt kijken. Airofit is een revolutionair ademhalingstrainingssysteem dat tot doel heeft de ademhalingsefficiëntie te verbeteren, de longcapaciteit te vergroten en de algehele atletische prestaties te verbeteren

Het apparaat

Airofit is een geavanceerd ademhalingstrainingsapparaat en een mobiele applicatie die ademhalingsspiertraining (RMT) gebruikt om de ademhalingsprestaties te optimaliseren. Het systeem bestaat uit een draagbaar beademingsapparaat en een intuïtieve app die gepersonaliseerde trainingsprogramma's biedt. Met Airofit kunnen sporters hun ademhalingskracht, uithoudingsvermogen en controle verbeteren en uiteindelijk hun fysieke prestaties verbeteren.

De trainingsmethode van Airofit is gebaseerd op de principes van weerstandstraining. Door weerstand te bieden aan de ademhalingsspieren, stimuleert Airofit hun groei en versterkt ze na verloop van tijd. Dit leidt tot verbeterde zuurstofopname, verhoogde longcapaciteit en verbeterde ademhalingsefficiëntie. Het apparaat volgt de ademhalingspatronen van de gebruiker en geeft real-time feedback, zodat individuen hun voortgang kunnen volgen en hun training dienovereenkomstig kunnen aanpassen.

Airofit Active 

 • Begeleide trainingen
 • Instelbare weerstandsniveaus
 • Bekijk historische trainingsgegevens

Geen Bluetooth-connectiviteit

Airofit PRO 2.0

 • Bluetooth Bluetooth-connectiviteit
 •  Geavanceerde longfunctiemeting
 •  Persoonlijk trainingsplan
 •  Verbeterde begeleiding en feedback
 •  Nauwkeuriger volgen van resultaten
 •  Gedetailleerde peer-vergelijking
 •  Spatwaterdichte hardware
 •  Magnetische oplaadkabel
 •  Lange batterijduur (4-7 dagen)
mlm2

Airofit in de praktijk

Het gebruik van Airofit is eenvoudig en handig. Het apparaat is ontworpen om comfortabel in de mond te worden geplaatst en gebruikers kunnen het weerstandsniveau regelen via de app. Airofit biedt verschillende trainingsprogramma's op maat voor verschillende sport- en levensdoelen. Elk programma bestaat uit oefeningen die gericht zijn op specifieke aspecten van de ademhaling, zoals inademing, uitademing en adem inhouden. Door deze programma's consequent te volgen, kan je een sterkere ademhalingsspieren ontwikkelen en hun ademhalingstechniek optimaliseren.

Longtraining

Onze missie is om meer mensen de voordelen van ademspierkracht training te laten ervaren. 

In samenwerking met fysiotherapeut Frank Kiewiet en Jules Adriaansen zijn wij begin zomer 2022 begonnen met de eerste opzet voor de ademspierkracht training. Waar wetenschap de training ondersteund en er een koppeling is tussen deze logica naar oefeningen die je direct in de praktijk uit kan voeren. Hieruit is ons platform www.longtraining.nl ontstaan.

Op dit platform bieden wij onder andere de longtrainingbox aan. In deze box vindt je een unieke code die jou toegang geeft tot de cursus. Deze cursus bestaat uit zowel theorie als praktijk. Naast de cursus bestaat de box uit handige tools die je nodig hebt om de praktijk oefeningen uit te voeren.

 

Airofit producten
open productfilter
Productfilter