Verder winkelen

BTL 6000 Radiale shockwave - PRO

BTL 6000 Radiale shockwave - PRO

{{ printPriceOutPrefix() }}{{ printPriceOut(false) }}
({{ printPriceOut(true) }} excl. btw)
 • vraag vrijblijvende offerte aan
 • Productinformatie
 • Specificaties
 • Stel een vraag
Over BTL 6000 Radiale shockwave - PRO

De BTL 6000 Radiale Shockwave - Power, het toonaangevende apparaat in de markt voor radiale shockwavetherapie. Dit geavanceerde apparaat staat bekend om zijn ongeëvenaarde kracht en effectiviteit in de behandeling van musculoskeletale pijn. Uitgerust met een 5,7 inch kleuren touchscreen, biedt de BTL 6000 een intuïtieve gebruikerservaring en toegang tot een breed scala aan behandelprotocollen. Perfect voor fysiotherapeuten die hun patiënten snelle pijnverlichting en verbeterde mobiliteit willen bieden. De radiale shockwave-technologie verspreidt pulsen over een groter oppervlak, waardoor het ideaal is voor de behandeling van een breed scala aan musculoskeletale aandoeningen. Kies voor BTL 6000 Radiale Shockwave - Power voor een geavanceerde oplossing die de hersteltijd verkort en het welzijn van uw patiënten bevordert.

btl-6000-rwst-pro-electro-medico-productdetail-afbeelding
btl-rswt-electro-medico-content-afbeelding-1
Radiale shockwave therapie (RSWT)

Radiale shockwave therapie (RSWT) is een innovatieve behandelmethode die een significante meerwaarde biedt binnen fysiotherapiepraktijken. Deze therapie maakt gebruik van ballistische radiale shockwaves, die worden gegenereerd door een 'pistool' waarin een bewegend projectiel tegen een applicator tikt. Deze schokgolven zijn bijzonder effectief in het aanpakken van triggerpoints, spierverhardingen, en diverse musculoskeletale klachten zoals tendinopathieën en calcificatie​

Voordelen van shockwave therapie

Een van de grootste voordelen van radiale shockwave therapie is de niet-invasieve aard, waardoor het een veilig alternatief biedt voor traditionele behandelmethodes. Het is met name effectief bij chronische aandoeningen waar traditionele therapieën soms tekortschieten. Daarnaast is radiale shockwave in staat om de pijn snel te verlichten en het herstelproces te versnellen, wat de tevredenheid van patiënten verhoogt en hen sneller terugbrengt naar hun dagelijkse activiteiten.

btl-rswt-electro-medico-content-afbeelding-2
btl-rswt-electro-medico-content-afbeelding-3
Shockwave binnen de fysiotherapie

De implementatie van radiale shockwave therapie in een fysiotherapiepraktijk kan daarnaast dienen als een onderscheidende factor, die de praktijk in staat stelt om een breder scala aan behandelingen aan te bieden. Dit trekt mogelijk een grotere variëteit aan patiënten aan, inclusief hardlopers en atleten die vaak baat hebben bij deze specifieke behandelin​​g Bovendien kan het gebruik van echografie in combinatie met radiale shockwave therapie de diagnostische nauwkeurigheid verhogen, waardoor de effectiviteit van de behandelingen verder verbeteren

Samenvattend biedt radiale shockwave therapie een waardevolle aanvulling op de reeds bestaande behandelmethodes binnen een fysiotherapiepraktijk. Het verbetert niet alleen de behandelresultaten voor een breed scala aan aandoeningen, maar versterkt ook de positie van de praktijk binnen de gezondheidszorg.

Bekijk ons volledig assortiment

Naast de BTL 6000 Radiale shockwave - PRO hebben wij nog meer mogelijkheden in fysiotechniek en relevante benodigdheden.
Meer weten of advies nodig? Stel je vraag hieronder of neem contact met ons op.

Specificaties
 • Artikelnummer182-BTL-6000-RSWT-PR
 • Hoofd categorieFysiotechniek
 • CategorieFysiotechniek - Shockwave
 • MerkBTL
 • ModelPRO (RSWT)
 • Bediening5,7 inch touchscreen en 4 knoppen
 • Afmeting32 x 19 x 28 cm
 • Gewicht7,0 kg
 • Aantal programma22 voorgeprogrammeerde protocollen
 • Garantie2 jaar
 • Shock intensiteit1,5 - 4 Bar
 • Shock frequentie1 - 15 Hz.
 • Type applicatorBTL Magnum applicator (+/- 4 miljoen shocks)
Stel een vraag

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op via de e-mail of telefoon. We gebruiken je informatie alleen om met jou in contact te komen.

Je hebt geen naam ingevoerd
Je hebt geen (correct) e-mailadres ingevoerd
Je hebt geen (correct) telefoonnummer ingevoerd
Je hebt geen vraag ingevoerd
calltoaction1

Liever persoonlijk contact? Geen enkel probleem!