Verder winkelen

BTL 4710 Premium - Ultrageluid

BTL 4710 Premium - Ultrageluid

{{ printPriceOutPrefix() }}{{ printPriceOut(false) }}
({{ printPriceOut(true) }} excl. btw)
 • vraag vrijblijvende offerte aan
 • Productinformatie
 • Specificaties
 • Stel een vraag
Over BTL 4710 Premium - Ultrageluid

Ontdek de kracht van precisie in fysiotherapie met de BTL 4710 Premium Ultrageluid. Dit geavanceerde apparaat biedt topkwaliteit ultrageluidtherapie, ontworpen om de regeneratie en heling te ondersteunen met ongeëvenaarde efficiëntie. De BTL 4710 Premium kenmerkt zich door zijn gebruiksgemak en flexibiliteit, wat het een essentieel instrument maakt in elke fysiotherapiepraktijk.

BTL 4710 Premium - Ultrageluid
BTL behandelkop ultrageluid - voordefysio.nl
Werken met de BTL ultrageluid apparatuur

Uitgerust met een 5cm² applicator, staat dit apparaat garant voor een nauwkeurige behandeling van spier- en peesklachten, door de gerichte toepassing van ultrageluidsgolven. Deze technologie bevordert de weefselherstel en pijnverlichting op een niet-invasieve manier, waardoor het ideaal is voor patiënten die zoeken naar een veilige behandelmethode zonder bijwerkingen.

De BTL 4710 Premium is niet alleen krachtig, maar ook slim. Dankzij de geavanceerde instellingsmogelijkheden kunnen therapeuten de behandeling volledig aanpassen aan de specifieke behoeften van elke patiënt. Of het nu gaat om diepe weefseltherapie of een subtiele stimulatie voor pijnverlichting, dit apparaat biedt de flexibiliteit die u nodig heeft om optimale resultaten te bereiken.

Kernspecificaties

De BTL 4710 Premium is een geavanceerd ultrageluidtherapie apparaat, ontworpen voor gebruik in de fysiotherapie. Dit apparaat staat bekend om zijn efficiëntie en effectiviteit in het behandelen van diverse aandoeningen. Hier zijn enkele van de kernspecificaties:

 • Frequentiebereik: Het apparaat biedt een breed frequentiebereik, wat het geschikt maakt voor een diversiteit aan behandelprotocollen.
 • Applicator: De BTL 4710 Premium wordt geleverd met een 5cm² applicator, ideaal voor gerichte therapie.
 • Draagbaarheid: Het ontwerp is handheld, wat zorgt voor gemak bij het verplaatsen en gebruik in verschillende behandelruimtes.
 • Voeding: Werkt op een stroomvoorziening van 50-60 Hz, wat het compatibel maakt met de meeste stroomnetwerken in medische faciliteiten.
 • Toepassingen: Geschikt voor een breed scala aan medische en therapeutische toepassingen, waaronder pijnverlichting, bevordering van weefselherstel en spierontspanning.
BTL 4710 Premium - met Ultrageluidkop
Bekijk ons volledig assortiment

Naast de BTL 4710 Premium - Ultrageluid hebben wij nog meer mogelijkheden in fysiotechniek en relevante benodigdheden.
Meer weten of advies nodig? Stel je vraag hieronder of neem contact met ons op.

Specificaties
 • Artikelnummer184-BTL-4710-P
 • CategorieFysiotechniek - Ultra geluid
Stel een vraag

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op via de e-mail of telefoon. We gebruiken je informatie alleen om met jou in contact te komen.

Je hebt geen naam ingevoerd
Je hebt geen (correct) e-mailadres ingevoerd
Je hebt geen (correct) telefoonnummer ingevoerd
Je hebt geen vraag ingevoerd
calltoaction9

Liever persoonlijk contact? Geen enkel probleem!