Verder winkelen

Wij bieden de beste service

Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Dit realiseren wij door op diverse vlakken onze brede kennis in te zetten. Hierdoor krijg jij het beste advies. Daarnaast is onze kennis niet het enige waar wij in uitblinken. Jaarlijks voeren wij het onderhoud uit waarbij de apparatuur gekeurd wordt volgens de NEN3140. Wij onderhouden en repareren jouw materiaal. Bij ons krijg je antwoord op al jouw vragen en leveren wij de beste service.

Kennis en advies

Wij begrijpen dat jij als fysiotherapeut niet alle ontwikkelingen op het gebied van verbruiksmaterialen en apparatuur kan blijven volgen. Daarom voorzien wij jou en jouw fysiotherapie praktijk van professioneel advies. Wij vertellen wat de juiste keuze is in de aanschaf van fysio-apparatuur en het gebruik van de juiste oefenmaterialen. Middels onze brede kennis en jaren lange ervaring denken wij mee en geven we jou het beste advies.

Neem contact op
my-project-1-12
my-project-1-8

Onderhoud en reparatie

Apparaten die je bij ons aanschaft worden ieder jaar door ons en onze monteurs onderhouden. Echter is onze serviceverlening van het onderhoud niet alleen voor apparatuur dat bij ons is aangeschaft. Ons onderhoud aan apparatuur voor de fysio is onderdeel van onze volledige dienstverlening aan alle fysiotherapie praktijken in Nederland. Wij hebben een eigen servicedienst van vaste monteurs en installateurs in dienst, die jou helpen met defecte of kapotte fysio apparaten. Wij repareren snel en voeren de reparatie vakkundig uit. Onze volledige service omvat:

  • Onderhoud aan fysio apparatuur
  • Reparatie van fysio apparaten
  • Oplossen van een storing aan fysio apparatuur
  • Keuren van fysio apparatuur
  • Verkoop verbruiksmaterialen en fysio apparatuur in onze fysio webshop

Een reparatieovereenkomst voor jouw fysiotherapie apparatuur is een onderdeel uit onze onderhoudsovereenkomst, waarbij we ieder jaar bij de opgegeven locaties langskomen voor:

  • Controle en onderhoud van jouw fysio apparatuur
  • Keuringssticker volgens de NEN3140
  • Je ontvangt een volledige rapportage

Door het laten uitvoeren van periodiek onderhoud aan fysiotherapie apparatuur, verleng je de levensduur van je apparaten aanzienlijk en verklein je de kans op defecten. 

Service voor nieuwe en bestaande praktijken

Ben je net gestart met een nieuwe fysiotherapie praktijk? Of run je al jaren een praktijk, groot of klein? Electro Medico helpt élke fysiotherapeut aan de juiste behandelproducten, apparatuur en instrumenten. En als ervaringsdeskundige uit de fysiotherapie wereld wordt deze service ondersteund met professioneel advies en hulp bij vragen. Wil jij de service van Electro Medico ontdekken? Maak dan een selectie uit de service-keuzes of informeer eens naar de mogelijkheden van een onderhoud- en serviceovereenkomst voor jouw fysiotherapie praktijk.

my-project-1-9

Meer weten over onze service

Meer weten over ons service aanbod of heb je nog vragen naar aanleiding van deze blog. Neem dan contact met ons op 024 20 30 213 of bekijk het aanbod op onze website.

Contact opnemen

Wil jij dat bovenstaand artikel door iemand anders wordt gelezen?
Deel dit artikel dan op jouw favoriete platform met de volgende buttons: