Verder winkelen

Duurzaamheid

Duurzaamheid is de afgelopen tijd steeds belangrijker geworden. Nu wij in ons nieuwe pand zijn ingetrokken willen wij jullie graag vertellen hoe wij als Electro Medico ons steentje bijdragen.

Pakketten versturen

Wij versturen iedere dag veel pakketten. Dit doen we zo duurzaam mogelijk. Nu vraag jij je misschien af op welke manier? De dozen die wij gebruiken zijn gemaakt van gerecycled karton. Omdat wij niets op de dozen laten afdrukken, behouden deze dozen de originele kleur en blijven ze onbewerkt waardoor ze makkelijk te recyclen zijn. Om het pakket op te vullen gebruiken wij ook gerecycled papier. Dit papier herbruiken we als dit kan. De pakketten sluiten wij af met tape dat gemaakt is van papier. Dit maakt dat de dozen makkelijk te herbruiken zijn of gerecycled kunnen worden. Met kunststof of plastic tape kan dat niet. Dat maakt papieren tape veel duurzamer.

productafbeelding-1-31
productafbeelding-1-32

Kantoor

In ons kantoor maken wij gebruik van LED verlichting en word de ruimte verwarmd middels een warmtepomp en airco. Iedere ruimte is apart te monitoren, hiermee voorkomen we dat een ruimte onnodig opgewarmd word. De wanden zijn voorzien van isolatie en in de toekomst voorzien wij ons pand nog graag van zonnepanelen.

Voor het inrichten van ons kantoor herbruiken wij de kantoormeubelen van onze vorige locatie. De poten hebben wij wit gespoten zodat het beter bij de huidige uitstraling past. Daarnaast worden de overige ruimtes ingevuld met meubels uit oude kantoorpanden. Duurzaamheid in ons kantoor zie je onder andere terug door het hergebruik van meubels, LED verlichting en een warmtepomp.

Vervoer

Wanneer wij producten gaan leveren combineren wij verschillende leveringen met elkaar. Hierdoor rijden wij 1 route en word deze route niet verdeeld over verschillende dagen. Daardoor zijn we niet onnodig dezelfde wegen aan het rijden. Deze manier van werken gebruiken wij ook bij het inplannen van onze monteurs. Hun werk word altijd verdeeld in zones over Nederland zodat zij niet verspreid over verschillende dagen dezelfde wegen rijden. Zelf stappen wij op de fiets om naar kantoor af te reizen. Zo houden wij ons bewust bezig met duurzaamheid.

my-post-1-5

Meer weten over hoe wij met Duurzaamheid bezig zijn?

Heb je vragen aan ons over hoe wij met duurzaamheid bezig zijn, of heb je wellicht een leuke tip? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Ben je op zoek naar andere producten neem dan ook eens een kijkje in onze fysio webshop.

Neem contact op
Fysio Service keuzes

Wil jij dat bovenstaand artikel door iemand anders wordt gelezen?
Deel dit artikel dan op jouw favoriete platform met de volgende buttons: