Verder winkelen

De voordelen van een onderhoudsovereenkomst

Het is belangrijk om regelmatig jouw fysiotherapie materiaal te onderhouden en te keuren volgens de NEN3140. Door regelmatig onderhoud te plegen, kan je de levensduur van je fysiotherapie materiaal verlengen. Onderhoud helpt bij het voorkomen van slijtage, roestvorming en andere vormen van schade. Dit zorgt ervoor dat je apparatuur langer meegaat en je er optimaal gebruik van kunt blijven maken. Om dit allemaal in goede banen te lijden kan je kiezen voor een onderhoudscontract. Het hebben van een onderhoudscontract kent namelijk velen voordelen.

Naast dat het hebben van een onderhoudscontract financiële voordelen met zich mee brengt waarborg je ook de veiligheid van jouw patiënt. Fysiotherapie materiaal dat goed wordt onderhouden, vermindert het risico op letsel bij zowel de therapeut als de patiënt. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat alle onderdelen goed functioneren en eventuele defecten of beschadigingen tijdig worden opgemerkt en verholpen. Hierdoor kan je veilig en effectief behandelingen uitvoeren zonder zorgen over mogelijke ongelukken of blessures. 

Al eerder schreven wij over het belang van onderhoud aan jouw fysiotherapie apparatuur. Lees het hele bericht hier.

De financiële voordelen van een onderhoudsovereenkomst

De kosten van een onderhoudsovereenkomst worden berekend op basis van het aantal locaties en het aantal/soort apparatuur waar onderhoud aan gepleegd dient te worden. Dit is een vast bedrag waarbij de voorrijkosten, werk- en reistijd en de smeer- en reinigingsmiddelen die gebruikt worden inbegrepen zijn. Op deze manier weet je waar je aan toe bent. 

Het kan voorkomen dat er buiten het jaarlijks onderhoud een losse reparatie nodig is. In dit geval betaal je geen €80,- maar €40,- voorrijkosten wanneer je een onderhoudscontract bij ons hebt. Een onderhoudsovereenkomst kan je op ieder moment opzeggen.

Beste prijslijst

Wanneer je een onderhoudscontract bij ons hebt word je toegevoegd aan de beste prijslijst. Dat betekent dat bij alle materialen die je bij ons aanschaft je altijd profiteert van de beste prijs. Deze prijslijst is gekoppeld aan jouw account. Hiervoor dien je in te loggen op onze website. Zodra je dat gedaan hebt, worden de beste prijzen zichtbaar en heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Een onderhoudsovereenkomst afsluiten

Wij komen graag met jou in contact om het onderhoud en de apparatuur te bespreken. Gebaseerd op deze informatie maken wij een passende onderhoudsovereenkomst. 

bel 024 - 20 30 213
Neem contact op

Bereken de kosten van het onderhoud

Ben je benieuwd wat een onderhoudsovereenkomst jou gaat kosten?  Maak een berekening via onderstaande button.

bereken hier direct je onderhoud
16
25
35

Wil jij dat bovenstaand artikel door iemand anders wordt gelezen?
Deel dit artikel dan op jouw favoriete platform met de volgende buttons: