Verder winkelen

Aanbiedingen in de herst

De blaadjes vallen van de bomen en de temperatuur slaat om. De zomer is voorbij de herst is daar, we maken ons klaar voor het binnen seizoen, maar blijven het liefste zo lang mogelijk nog buiten. In de herst nadert ook het einde van het jaar en daarmee komen ook altijd mooie aanbieidngen voor in jouw fysiotherapeut kijken.

super-deal-herfst-1

Super deal!

Aruba behandeltafel

3-delen met elektrische rondom bediening

€2495 all-in Inclusief btw, levering en oude tafel retour

 

SUPER DEAL!

Geef jouw praktijk een boost

Boost jouw praktijk met innovatieve producten

Met de focus op kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit, zetten we de standaard hoog voor jouw praktijk. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor een holistische en doeltreffende benadering van fysiotherapie. Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten die hoogwaardige materialen leveren. Onze producten bieden complete oplossingen voor jouw praktijk, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: jouw patiënten.

Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Boek een gratis product demonstratie.

Nieuw in het assortiment

Ontdek nu de gloednieuwe NEXX behandeltafel - een perfecte aanvulling op onze kernwaarden. Ons streven naar topkwaliteit komt volledig tot uiting in deze schitterende tafel.

Behandeltafels vormen de solide fundering van hoogwaardige zorg. Deze onmisbare component combineert comfort, functionaliteit en cruciale ondersteuning binnen diverse medische en therapeutische settings.

Testen en meten in de behandelkamer

Combineer comfort, functionaliteit en accurate meting met de NEXX-behandeltafel en het Kinvent Essential pack.

Meet de patiënt terwijl deze op de behandeltafel ligt en visualiseer de resultaten op een duidelijke manier. De tafel is dermate stabiel dat enkel de patiëntgegevens gevisualiseerd worden. Met deze gegevens ben je in staat patiënten optimaal te begeleiden bij het behalen van hun herstel- en trainingsdoelen. 

Behandeltafels zijn de stevige basis voor kwaliteitszorg. Het is een essentieel onderdeel dat comfort, functionaliteit en ondersteuning biedt in verschillende medische en therapeutische omgevingen. De behandeltafel biedt een stabiele en aanpasbare basis  voor diverse medische procedures en behandelingen. Of het nu gaat om fysiotherapie, chiropractie, massage of andere vormen van therapie, een goed ontworpen behandeltafel speelt een cruciale rol in het creëren van een positieve en effectieve patiëntervaring. Met een combinatie van comfort, duurzaamheid en functionaliteit bieden onze behandeltafels een ongeëvenaarde ervaring voor zowel therapeuten als patiënten. 

Onze geavanceerde oefenapparatuur is speciaal ontworpen om patiënten te helpen hun herstel- en trainingsdoelen te bereiken. Hulp van nauwkeurige metingen vormen de basis van een effectieve behandelplanning. Onze geavanceerde meetinstrumenten, zoals precisieweegschalen, krachtinstrumenten en bewegingsanalysesoftware, stellen jou in staat om objectieve gegevens te verzamelen en de voortgang van je patiënten nauwkeurig te volgen. Dit helpt bij het aanpassen van behandelingen en het motiveren van patiënten.

Voor 6 behandelingen per maand werk jij met deze producten.

Bekijk de NEXX behandeltafel
Bekijk het Kinvent Essential pack
Lees alles over het onderhoud
1-nexx-behandeltafel-1
1-hoofdgedeelte-nexx-1
1-kforce-essential-pack-1
5-jaar-onderhoudd-2-1
tape-workshop-1

Tape workshop op jouw locatie

Nieuwe innovaties delen wij graag met je. Want wij vinden het belangrijk dat wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, wij deze met jou delen. Wij helpen jou bij de zorg van jouw patiënten door op zoek te gaan naar nieuwe innovaties die het werk makkelijker maken en de zorgkwaliteit verbeteren.

Active tape is hier een voorbeeld van. De Strapit Active tape is rekbaar in 4 richtingen waardoor beweging geactiveerd en ondersteund wordt. De tape is toepasbaar wanneer extra coördinatie in de beweging gewenst is. De tape fungeert als bungeekoord, de tape gaat mee in de beweging en zorgt voor extra coördinatie zonder te fixeren. 

Benieuwd hoe deze tape jouw patiënten gaat helpen bij hun herstel? Wij leggen het graag aan je uit bij jouw in de praktijk. 

 • 30-60 Minuten
 • Minimaal 4 personen
 • Kom het verschil tussen Kinesiotape en Active tape te weten
 • Ervaar wat de patiënt gaat ervaren met deze tape
 • De verschillende toepassingen van Active tape
 • Hoe Kinesiotape en Active tape elkaar versterken
Vraag hier een workshop aan

Kinvent demonstratie bij jou op locatie

Kinvent houdt zich bezig met fysiotherapie en revalidatie oplossingen. Ze ontwikkelen meet en test apparatuur om diverse data in kaart te brengen. Kinvent onderscheid zich door snelle en objectieve metingen te vergemakkelijken en het trainingsplezier te vergroten. De producten zijn speciaal ontworpen om je te helpen bij het meten van kracht, range of motion en/of stabiliteit van het lichaam.

Kenmerken:

 • Efficiënter werken door het in kaart brengen van de data
 • Digitaal testsysteem vanuit één simpele app
 • Per patiënt testdata opslaan en gebruiken om te trainen
 • Progressie (inzichtelijk) maken op een leuke en speelse manier

Benieuwd hoe Kinvent jou gaat helpen? Met een demonstratie bij jou op locatie kom je alles te weten.

 • +/- 60 minuten
 • Duidelijke uitleg van wat het is en hoe het werkt
 • Welke voordelen heeft Kinvent
 • Diverse inzetmogelijkheden
 • Kinvent gebruiken in combinatie met huidige apparatuur
Vraag hier een workshop aan
Meer over Kinvent
kinvent-demo-1

Testen en trainen in de oefenzaal

Met de juiste tools binnen handbereik kun je jouw praktijk naar nog grotere hoogtes tillen en de resultaten voor je patiënten optimaliseren. Deze tools hebben we voor jou geselecteerd om optimaal te kunnen testen en trainen in jouw oefenzaal. 

 • Onze geavanceerde ergometerfiets, met precieze vermogensmetingen en veelzijdige instellingen, biedt een ideale omgeving voor patiënten om aan hun herstel te werken. Een ergometer is veel meer dan zomaar een trainingsapparaat; het is een geavanceerd instrument dat nauwkeurigheid, prestaties en comfort samenbrengt in één enkele machine. Met zijn innovatieve technologie en doordachte ontwerp biedt een ergometer een unieke trainingservaring voor iedereen die streeft naar een gezondere levensstijl. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint met je fitnessreis, de ergometer past zich aan jouw behoeften en doelen aan.
 • We combineren de kracht van Kinvent producten met onze Legpress. Deze combinatie verzamelt gedetailleerde gegevens, inclusief krachtverdeling, die de kern vormen van gepersonaliseerde revalidatieprogramma's.
 • Meet en test jouw patiënt met de losse tools van Kinvent en evalueer het in de toegankelijke software.

Voor 9 behandelingen per maand werk jij met deze producten.

testen-en-trainen-in-de-oefenzaal-2-1
Motion 900 cycle
Bekijk de motion 900 cycle
testen-en-trainen-in-de-oefenzaal3
Kinvent
bekijk meer over Kinvent
testen-en-trainen-in-de-oefenzaal2-1-1
Leg press
Bekijk de Legpress
5-jaar-onderhoudd-2-2
Onderhoud
Lees alles over het onderhoud

GEZOCHT: Vaste klanten

Wij zijn op zoek naar vaste klanten die niet bang zijn voor een langdurige relatie met geweldige producten en diensten.

In deze onconventionele functie worden jouw superkrachten van consistentie en loyaliteit gewaardeerd. Je bent geen gewone klant - je bent een Vaste Klant Legende! Je zult je expertise gebruiken om onze digitale schappen te veroveren. Samen met ons team zul je speciale loyaliteitservaringen ontwerpen, waarbij je profiteert van exclusieve aanbiedingen, jaarlijks onderhoud, antwoord op jouw vraagstukken en wij helpen je bij het verbeteren van jouw praktijk.

Wat mag je van ons verwachten:

 • Eerlijke communicatie en een hoge reactiesnelheid;
 • Bestellen voor de beste prijzen;
 • We komen jaarlijks bij jou langs om jouw producten te onderhouden;
 • Antwoord op vraagstukken waar jij mee zit;
 • Hulp in het verbeteren van jouw praktijk.

Wat verwachten wij van jou?

 • Jij bent een fysiotherapiepraktijk of werkt binnen de fysiotherapie;
 • Jij houdt ook van eerlijke communicatie en deelt dat ook met ons;
 • Jij deelt nieuwe producten met ons, die jou en ander vaste klanten beter maken;
 • Jij vindt het leuk om mee te denken met innovaties.

Pas jij in het plaatje van wat wij zoeken? Neem dan contact met ons op via info@electromedico.nl of bel naar 024 20 30 213. Wij komen graag bij je langs om kennis te maken.

Neem contact op
vacature-fysio-1-1
Herfst producten
open productfilter
Productfilter